czy macie jakies bariery w łóżku?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 17 wrz 2006, 13:12

tez wydaje mi sie to dziwne.chociaz znam mezczyzn,ktorzy wszelkie konwenanse i zasady bon tonu zostawiaja za drzwiami sypialni,na szczescie mi sie to nie przytrafilo boje sie mojej reakcji... :snipe: mogloby sie to dla niego zle skonczyc :wink:
"sex traktuje jaka karte ulubionych dan,i wybieram to na co mam ochote" :wink: ...taki facet,ktory lubi wibratory wpychane w tylek to dla mnie albo gay albo bi-sexual albo jakis zniewiascialy typ...w ostatecznosci :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 17 wrz 2006, 13:49

elajustyna pisze:"ja jestem raczej "drapiezna"...i jak to powiedzic aby utrzymac sie w formie potrzebuje polowania.partner w mojej sypialni jest jak rodzaj zdobyczy...a czy ktos widzial,zeby mysliwy wdzieczyl sie do ofiary... "
elajustyna pisze:tez wydaje mi sie to dziwne.chociaz znam mezczyzn,ktorzy wszelkie konwenanse i zasady bon tonu zostawiaja za drzwiami sypialni,na szczescie mi sie to nie przytrafilo boje sie mojej reakcji... :snipe: mogloby sie to dla niego zle skonczyc :wink:
"sex traktuje jaka karte ulubionych dan,i wybieram to na co mam ochote" :wink: ...taki facet,ktory lubi wibratory wpychane w tylek to dla mnie albo gay albo bi-sexual albo jakis zniewiascialy typ...w ostatecznosci :wink:

Elajustyna, co za podręcznik czytujesz do poduszki? Poleć coś siostrom-forumowiczkom. :wink:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 17 wrz 2006, 14:30

:D :D :D :D Joostyna moge Ci polecic ksiazke,ktora dostalam od przyjaciolki: "Jak wytrzymac ze wspolczesna kobieta" Joanny Chmielewskiej,wydawnictwo Wiedza i Zycie.

Kiedys czytalam tez taki poradnik dla kobiet "Sztuka bycia kobieta" Hardisty Margaret. :wink:

Jestem tez zodiakalnym lwem... :wink:

"Nie ruszaj lwa bo lew to ja" :D :wink:

A tak na marginesie wszystko traktuje z duuuzzzzzyyyyymmm poczuciem humoru :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 17 wrz 2006, 22:15

skoro juz o takich smaczkach mowicie... przecie sa jeszcze tacy, ktorzy lubia bawic sie w robienie qpki.... a moze nie wcielaja tego w zycie ale tylko maja podniete przy tego rodzaju zdjeciach lub filmach ?? bo ja sie z tym niestety na wlasnie stronie xxx spotkalam, fuj :oops: :( :(

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 wrz 2006, 22:22

Nicole........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tez o tym slyszalam -ale tylko w TV.- na szczescie... :?

( mam nadzieje, ze maz nigdy nie powie do mnie w trakcie seksu -"kochanie,czy mozesz teraz zrobic na mnie kupke.........." :shock: :shock: :shock:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/9.gif

(no i se obrzydzilam wieczor... :blurp: seksu dzisiaj na bank nie bedzie :twisted: )

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 18 wrz 2006, 18:20

Na kogos zrobic kupe jest obrzydliwoscia,ale kazac 2 osobie ja zjesc to jest prawdziwy wyczyn.Rozni psychole z roznymi upodobaniami sa na tym swiecie :roll:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 19 wrz 2006, 14:02

Sam ja sie poplacze z Ciebie ze smiechu hahahaha...te Twoje obrazki :lol: .
A co jak uprawiacie sex a wam sie baczkowac zachce...no i co tu zrobic...bo sie czlowiek zrelaksowac nie moze hahahaha.

Z moimi facetami az takich wymyslnych rzeczy nie robilam.....ale pamietam ze z bylym straaasznie fantazjowalam w lozku :oops: czyli wyobrazalam sobie rozne podniecajace scenaria i to robilam nagminnie ...tak jakbym sie wcale z nim nie kochala...ale z tym obecnym ktory zbalamucil mnie ekspresowo(az sie sama dziwie sobie....to musi byc moj wiek) nic sobie nie musze tworzyc w glowie bo mam na niego zawsze ochote....hmmmm....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 19 wrz 2006, 14:41

ghostdog pisze:...A co jak uprawiacie sex a wam sie baczkowac zachce...no i co tu zrobic...bo sie czlowiek zrelaksowac nie moze hahahaha....
To jest najgorsze, no własnie co tu zrobić????
Powiedzieć, ups wymckło mi się...sorry
Wstać ???? w tym najlepszym momencie i wyjśc do toalety - trochę głupie. :?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 wrz 2006, 17:50

Nie wiedziałam gdzie to wpisać, ale chyba będzie się tu nadawało

Byłam wczoraj ze znajomymi w pubie a la dyskoteka, bawiliśmy się świetnie, tańczymy z kumpelami, az w pewnym momencie "show" dwie laski zaczynają się całować, dotykać itp na parkiecie (taki większy już hardcore)
By z dziewczynami swaszone miny, wiecie cały lokal o nich gadał -pewnie tego chciały- a faceci oczywiście zadowoleni! aż się przyłaczać chcieli
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2006, 21:34

Ty tez sie skwasilas MIchitka - az tak zle bylo... ??? :?

Calowac sie juz w pubie nie mozna, czy jak...??? :lool:-nie no, nie takie rzeczy sie juz widzialo na dyskotekach ! Spoko ... 8) :lol: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”