gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Wiecie co Laseczki...az nie moge uwierzyc...moze to ze my jestesmy tacy wiekowi he he he ja 28 lat a moj nowy Man 31....ale on juz planuje ze mna Sylwestra a zaledwie minelo 5 randek....czy im czlowiek starszy to mniej bawi sie w jakies podchody bo ma juz doswiadczenie i wie czego chce...no coz nie narzekam kiedy facet wie czego chce i do tego dazy....i oczywiscie wtedy kiedy i ja jestem chetna a jestem bardzo....i tak nawet porownujac poczatki mojej znajomosci z Ex ....to takich stanow uniesien i szczescia nie przezywalam....ja dalej ciut z dystansem...nie ma to jak facet dla nas glowe traci 8)

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
Vaneskaa
- Aktywna Beauty

ghostdog facet traci dla nas glowe ale tylko na poczatku,pozniej juz zaczyna byc pewien ze ma nas tylko dla siebie i pokazuje prawdziwe JA

:twisted: :twisted: Tzn tak bylo w kazdym moim zwiazku.......niestety.Bardzo Cie ciesze ze Tobie sie udalo:))) :D :) :) :) :) :)
![Kiss of love [smilie=kiss of love.gif]](./images/smilies/Kiss%20of%20love.gif)
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Vaneskaa...oj nie mysl tak zle....

..u mnie na poczatku wszystko bylo wymuszone i zawsze to ja bardziej sie staralam!!!! Teraz tez sie bede starac ale jakos ode mnie to nie wyjdzie pierwsze.....och biegne do pracy....jutro obiecalam cos ugotowac dla nas a potem pojdziemy pograc w squasha...he he he nigdy tego nie robilam...kisek
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
-
Vaneskaa
- Aktywna Beauty

Ghostdog u mnie bylo tak ze na poczatku facet dla mnie tracil glowe,pozniej pokazywal swoje prawdziwe JA, i ja zaczynalam zabiegac o jego wzgledy....

(Teraz to zmienie,ale najpierw musze znalesc faceta beska Na obecna chwile to na pewno nie znajde,bo po operacji jestem jeszcze tak napuchnieta ze przypominam warchlaka.Ale jak opuchlizna zejdzie,wyszykuje sie na bostwo i pojade na dyskoteke z kumpela:))

-
elajustyna
- Rozmowna Beauty

Vaneskaa pisze:Ghostdog u mnie bylo tak ze na poczatku facet dla mnie tracil glowe,pozniej pokazywal swoje prawdziwe JA, i ja zaczynalam zabiegac o jego wzgledy....

(Teraz to zmienie,ale najpierw musze znalesc faceta beska Na obecna chwile to na pewno nie znajde,bo po operacji jestem jeszcze tak napuchnieta ze przypominam warchlaka.Ale jak opuchlizna zejdzie,wyszykuje sie na bostwo i pojade na dyskoteke z kumpela:))

Vaneskaa...najfajniejszych facetow poznaje sie jak sie ich wogole nie szuka

sami sie znajda :) i to w najmniej spodziewanym momencie :) ja tak mialam ostatnio i teraz mam naprawde swietnego faceta.
jestesmy razem juz 9 miesiecy i moze zle robie ale czasami wykorzystuje to,ze jest tak bardzo za mna.powiem ci Vaveska jest duzo fajnych facetow na swiecie.tylko my musimy odpowiednio wybrac :) zycze powodzonka i pisz jak ktos sie pojawi

Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"
-
groszek
- TOP Beauty

no Ghostdog gratuluję! zależy mu bardzo 8)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?
-
Vaneskaa
- Aktywna Beauty

Elajustyna na pewno sie pochwale jak sie pojawi bbuja....
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Oki

Koteczki dokanczam temacik......
No wiec czasy kiedy czulam sie niekochana juz dawno minely......
Ale to bylo zanim poznalam nowego Mana....wiec to nie ma nic do rzeczy :D
Puscilam Ex wiadomosc ze chce sie wyprowadzic i A-albo sprzedamy teraz, B-albo ja sie wyprowadze a my obydwoje sporzadzimy umowe u Notariusza....to tak by on mnie potem nie wyrolowal i abym miala swiety spokoj....No wiec puscilam mu w nocy dwa smsy....bo Ex do piatku w Polsce i jestem ciekawa co on na to...
Doszlam do wniosku ze chce jednak swoje zycie odizolowac od niego i to tak by nie spotykac go codziennie...inaczej zawsze bede patrzac sie na niego wspominac przeszlosc....i wiadomo ma on jakies dobre cechy i to bedzie mi przeszkadzalo w rozpoczeciu na 100% prawdziwego zwiazku!
Wiele osob mi to tlumaczylo...ze to ze mieszkamy razeem to nie jest takie zakonczenie naszego wspolnego bytu razem....i teraz na przyklad kiedy Ex wroci to jak ja mam spedzic jakas chwile z nowym Manem w domu? Troche chore.....Nowy Man z kolei -to az uwierzyc nie moge ze taki cudowny mezczyzna chodzi po ziemi...wciaz jestem z lekkim dystansem ale tez boje sie ze...byc moze ja go zranie bo zle rozszyfrowywuje swoje uczucia.Mam nadzieje ze nie wskoczylam w jakis teraz zwiazek za szybko....ale nikt nam takiej gwarancji nie da ze to co teraz zaczynamy dotrwa z nami do osiemdziesiatki...po prostu raz sie zyje...kto nie zaryzykuje to i tez nie zyska.....moze kiedys ja odzyskam zaufanie by cieszyc sie druga osoba jak dziecko....buzki dla Was me Kolezanki.moni
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
-
blondi 222
- Miłośniczka Beauty

ech...co ty jeszcze robisz w tym watku.. :twisted: ...powinnas raczej rozpoczac nowy...pt. czuje sie kochana.. 8) :lol:
powodzenia..i duuuuuuuuzo szczescia i milosci..

-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

:lol: Oj Blondii....ja sama sobie nie wierze na razie....bo byc moze u mnie teraz uczucie przyjdzie troche wolniej niz poprzednio
I mimo ze czuje sie super i uwielbiana ja nie wiem czy ta osoba z ktora sie spotykam jest wlasnie "tym jedynym" ale chyba nikt tego nie wie...tylko ze wlasnie teraz ja jestem "wolno, wolniutko" a on w goracej wodzie kapany...tzn. chce spedzic ze mna Swieta i Sylwestra...wyslal juz tydzien temu zdjecia moje rodzicom swoim

co juz mnie do konca zaskoczylo....ach juz sama nie wiem....jestem zolwiem zwiazkowym jak narazie :D :lol:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki