gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
elajustyna
- Rozmowna Beauty

niczego nowego chyba tutaj nie napisze bo jak wiekszosc z was niezgodzialbym sie na trojkat.nie jestem zazdrosna,ale to bylaby juz przesada
lubie troche urozmaicenia typu swieczki,gorsecik i "ja tu rzadze"...ale to chyba bardziej moj charakter niz jakies wyuzdanie....zreszta jak kazda kobieta lubie kiedy partner mnie zdobywa,adoruje, okazuje mi miłość i podziw. Jeśli spotkam odpowiedniego mężczyznę, w łóżku jestem naprawdę gorąca i namiętna, choć... trochę leniwa. Cóż, wole żeby to on się bardziej starał. Perwersyjne urozmaicenia raczej nie są dla mnie -jako zodiakalna lwica -lubie poruszać się po znanym obszarze

Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"
-
Michitka
- TOP Beauty

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Bariere mialam ...zanim strzelilam sobie nowe cycuszki to nigdy(choc chcialam ) nie moglam sie zdobyc na zrobienie sexy triptizu mojemu mezczyznie....potem jak zwiazek zaczal podupadac(i legl w gruzach dzieki bogu) to zrobilam super sexy rozbierany show....i wiecie co...przyda mi sie praktyka dla mojego nowego mana...ale niestety aby czuc sie komfortowo robiac cos takiego trzeba troche czasu i zaufania....
Nigdy Trojkat...nie probowalam tez nigdy wibratora z partnerem w lozku(mimo ze byla taka propozycja) a Wy...probowalyscie to ?

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
Nicole
- Miłośniczka Beauty

ja mam bariere o ktorej nawet jesli tylko pomysle to zbiera mnie na mdlosci... niektorzy panowie nie wiadomo dlaczego lubia, zeby hmm polykac ich co nieco... ble :?
-
Nicole
- Miłośniczka Beauty

wiem wiem :lol:
-
elajustyna
- Rozmowna Beauty

Sam zarabiste masz te ikonki :D Nicole ja mam obrzydzenie na sam widok,a co dopiero....ble :glurps:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"
-
maxi
- Specjalista Beauty

I wlasnie dlatego mezczyzni odchodza do tych ,ktorych nie bierze obrzydzenie na sam widok...Jesli chodzi o mnie to nie wyobrazam sobie,zeby moglo mnie brzydzic nasienie faceta,ktorego kocham ponad zycie.
-
renatak
- Bywalec Beauty

Ale to prawda ze niektorzy maja taka jazde zeby polykac ich sperme ze az spokoju nie daja,a przeciez niektore spermy sa fajne bezzapachowe i bez smakowe ale sa i takie co wala z daleka i co wtedy?!
Mialam takiego partnera przez wiele lat co mial stasznie intensywny zapach i ciagle chcial z polykiem a mi sie wszystko z calego dnia cofalo co zjadlam ,wiec zeby go zadowolic to pozwolilam konczyc jemu do buzi a potem wypluwalam w lazience a ten sie wkurzal jeszcze cholera jasna.
od niektorych natomiast kobiety odchodza bo bardzo przeszkadza im ten zapach. Wszystko kwestia gustu.
Ale od czego to zalezy ze jeden ma tak silny zapach i smak a drugi nie?
-
Annetta
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Ja slyszalam ze smak spermy zalezy od diety faceta, podobno jak koles zje ananasa lub brzoskwinie to smak i zapach jest lepszy :) Ale nie wiem, ja nie praktykowalam :)