Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 14 wrz 2006, 14:54

jak tez mam zgryz..musze jak najszybciej zdecydowac sie gdzie jechac w grudniu na wakacje...tak zeby bylo cieplo...jak najcieplej.. :lol: ...no i nie wiem ..nie mam doswiadczenie w tym temacie w zimie zazwyczaj marzlam w PL ..z tego co sie zorientowalam do wyboru mam ...tzn. ze wzgledu na moje mozliwosci finansowe.. :wink: ..Egipt, teneryfe albo Maroko..mniejwiecej podobna cena i temperatura... :) ..ale totalnie nie wiem jak to sie sprawdz w realu..wiec mam prosbe ..czy moze mi ktos doradzic co wybrac :?: ...bo juz sama nie wiem.. :?

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 14 wrz 2006, 15:27

Blondi najlepiej poczytaj w necie o każdym z tych miejsc, zdecydujesz co chciałabyś zobaczyć, jak spędzić czas. Ja osobiście wybrałabym Maroko, ale to tylko moje zdanie.

Też muszę pomyśleć o ciepłych wakacjach w zimie :)

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 14 wrz 2006, 15:42

blondi najcieplej będzie w Egipcie, pow jakieś 25, woda 20, na Teneryfie raczej chłodniej, i tu fajnie i tu , Maroka jeszcze nie odwiedziałam,
niewiem jaką część grudnia bierzesz pod uwagę, pamiętaj że okres Bożego Narodzenia to ceny wyższe - niestety,

już Ci zazdroszczę :)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 wrz 2006, 17:02

Ja mam zawsze słabość do Teneryfy, ale tam najchłodniej z tych miejsc co podałaś. Jak ja jeździłam tam w styczniu to w kozakach chodziłam :lol:
Egipt zdecydowanie najgorętszy :!:
Maroko -specyficzny kraj, specyficzny mikroklimat i jak trafisz na wiatry znad Sahary to możesz umrzeć z gorąca -gorzej niż rozgrzany piekarnik w kuchence :)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 14 wrz 2006, 20:06

tak przypuszczalam , ze na Teneryfie jak zawieje wiatrem to moze byc zimno.. :wink: ..wiec to odpada...chyba sie skusze na Maroko.. :wink: ..chociaz ten Egipt tez fajny reflexion ...o kurka ... :hep: nie latwo sie zdecydowac...wyjazd planuje na 22 23 grudnia.. clein ..swieta beda bez sniegu.. i dobrze.. :wink:
Musze sobie jakos odbic brak wakacji w tym roku..jestem strasznie zmeczona.. :scuse2:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 wrz 2006, 21:07

Blondi 8) - w Maroko to chyba nie za cieplo w grudniu, co ??? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif Nie bedziesz mogla sie kapac...

Egipt jet super w tym czasie :ohno: -tylko pamietaj - wypoczywaj sobie po bezpiecznej stronie... (zaden Synai i okolice nono -druga strona !!! )

jak nie masz za duzo info. ,to zapytaj naszej forumowej -szefowej o Maroko :wink: -

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 wrz 2006, 22:26

Zimą w Maroko jest około 20-22 stopni, i wiatry więc nie jest tam ciepło od Gór Atlasu -za to możesz na narty tam jechać:)

Ogólnie Europa i północ Afryki leży w tej samej strefie w zasadzie i wszędzie sa podobne temperatury, prócz tego Egiptu
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 14 wrz 2006, 23:21

blondi 222 pisze:tak przypuszczalam , ze na Teneryfie jak zawieje wiatrem to moze byc zimno.. :wink: ..wiec to odpada...chyba sie skusze na Maroko.. :wink: ..chociaz ten Egipt tez fajny reflexion ...o kurka ... :hep: nie latwo sie zdecydowac...wyjazd planuje na 22 23 grudnia.. clein ..swieta beda bez sniegu.. i dobrze.. :wink:
Musze sobie jakos odbic brak wakacji w tym roku..jestem strasznie zmeczona.. :scuse2:
blondii co tam maroko czy egipt :roll: potttt bbuja przyjedz do szkocji :cry: :cry: :cry:

dziewczyny dostaje dola jak czytam ten watek :cry: :cry: :cry: JA TEZ CHCE SLONCA :!:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 wrz 2006, 23:26

Ela... - ...to pakuj walize i na urlopik ! :lover:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 15 wrz 2006, 18:19

Sam ty czarownico mialas mi cos odpisac a tu nic [smilie=to funny.gif]
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”