Znane osoby z powiekszonymi piersiami

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

koronka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: koronka » 10 wrz 2006, 10:42

Tara Reid ma w dodatku rozstępy, widać na zbliżeniu.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 13 wrz 2006, 21:43

Boze. 99% zdjec Victorii przyprawia mnie o melanholijny nastroj - zawsze ona taka zamyslona, zmeczona, smutna :roll:

Awatar użytkownika
Agiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Agiq » 13 wrz 2006, 22:43

Jak ona to robi, że tak super wygląda po 3 dzieci ????? A podobno jest teraz z 4 w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też mam 3 dzieci i też chce tak wyglądać !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 13 wrz 2006, 23:55

podejrzewam, ze ona prawie nic nie je, to juz prawie anoreksja, moim zdaniem wyglada to niesmacznie. Je minimalnie, duzo cwiczy - i ma te upragnione kosteczki na wierzchu. Ja sie tylko zastanawiam jak ona rodzi - cesarka czy naturalnie?

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 14 wrz 2006, 06:56

Mnie tez sie wydaje,ze Victoria ociera sie o anoreksje...I prawda jest to,ze wiecznie smutna i zmeczona...ale jak dla mnie-z doswiadczenia wiem,iz ten smutek i marazm ma niemaly zwiazek wlasnie z kwestia jedzenia....
Viktoria jest pod silna presja...Chce byc perfect ( szczupla, super zadbana itp.), wydaje jej sie,ze musi byc i moze byc perfect...Na dluzsza mete droga do zludnej perfekcji- odbiera radosc,spontanicznosc,energie...Non stop pilnowanie sie,"katowanie"-zwal jak chcial- niestety moze odebrac w ktoryms momencie usmiech z oczu,twarzy, a w ostatecznosci i z duszy czlowieka...Z tym,ze taka osobka wcale sobie tego nie uswiadamia....Mysle,ze i tak to wyglada w jej przypadku-a w mojej opinii,zeby nie bylo;)
A tak poza tym to naprawde podoba mi sie nikiedy styl jej ciuchow....Widac,ze jest za pan brat z moda i jej kreatorami;)
she

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 14 wrz 2006, 07:43

Zastanawiam się tylko, że skoro ona ma anoreksję albo jest jej bliska, jak udaje się jej rodzić zdrowe dzieci? Przecież wiadomo, że anorektyczki mają problem nawet z kośćcem (niedobór wapnia) jak więc płód może czerpać odpowiedni dla siebie budulec z takiego organizamu. Zwłaszcza, że nie jest to jej pierwsza ciąża, a kolejna i to w dość krótkim czasie.

Awatar użytkownika
Agiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Agiq » 14 wrz 2006, 09:30

Czytałam, że przed teraźniejszym zajściem w ciąże, przez 3 miesiące poprzedzające ten wielki moment musiała przytyć 4 kg, i zacząć trochę więcej jeść, do tego koktajle energetyczne i witaminy, takie warunki stawia jej osobisty lekarz, a i koniecznie trochę słodkości - czekolady.......teraz liczy, że to będzie dziewczynka, zatrudniła specjalistów od dokładnego obliczenia kiedy może być dziewczynka i co ma w związku z tym jeść....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 19 wrz 2006, 22:27

maxi, na twojej fotce vic ma duza glowe. bardzo duza. ciekawe, nie powiem :D
Próżność to mój ulubiony grzech...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”