czarnulki brunetki...cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 wrz 2006, 11:17

Ankieta Sam :lool:

wlosy tez sa wazne oczywiscie (piszac twarz , mialam na uwadze cala glowe przeciez buuu )..... :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 wrz 2006, 11:22

Jeżeli zainteresuje faceta jakas kobieta -to musi mieć coś co przykuje uwagę -proste :wink: U jednych dziewczyn będzie to pupa, u drigich nogi, a u innych twarz
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 13 wrz 2006, 13:55

Taaa ale pupa bez twarzy to nie zadziała za bardzo. Mi znajomy mówił, że nawet najlepsza pupa nie ma szans, jak się dziewczyna odwróci, a tam .... krzywa mordka :wink:

A z cyckami to dziwne - wiem, że faceci się na nie gapią, ale płaskie też mają facetów przecież :roll:

Trzeba pracować nad wszystkim - to jedno nie podelga wątpliwości :D
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 13 wrz 2006, 14:48

tak ale to co opisalyscie ...to sposob na zwrocenie uwagi faceta ..ale pozniej jak sie ma w glowce sianko.. :wink: ..to nawet zgrabna pupcia nie pomoze.. :lol..nie wystarczy sie ladnie usmiechac.., bo takie lale faceta sie szybko nudza :wink:

a co do duzych damskich tyleczkow..mam kolezenke ktora dysponuje wlasnie talim naprawde duzym sprzetem.. :lol: ..i cale zycie sie odchudzala ..bo reszta jej ciala jest raczej drobna ..tylko ten tylek.. :roll:
jest do tego niska..nie ciekawie to wyglada przyznam sama..
poznala faceta..obecnie to juz jej maz.. :wink: ...i pewnego dnia zaczela mu marudzic o tym swoim tylku ..ze ma dosc , ze duzy , brzydki..itd..
facet zdembial.. :shock: ..i powiedzial , ze zawsze go strasznie jej tylek podniecal.., ze jak ja poznal to o niczym innym nie myslal, tylko o nim.. :lol: ...no i co powiecie.. :twisted: :?:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 13 wrz 2006, 14:53

No to jasne - ile można tylko patrzeć i ewentualnie obmacywać dziewczynę.

Ale my tu o tym, na co faceci zwracają uwagę, zanim zechcą sprawdzić, czy sianko w główce.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 13 wrz 2006, 14:57

sorry ale jak zwykle mam spozniony refleks.. :roll: ..i oczywiscie zapomnialam o czym glownie chcialam napisac.. :lol:

dopisalam cos do mojego postu ...to jest bardziej na temat.. :oops: :lol:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 13 wrz 2006, 15:03

:lol: :lol: :lol: :lol:

Facet to zagadka.

Moja koleżanka zdębiała, jak jej facet powiedział, że ma niesamowite biodra :lol: , bo ona uważa (moim zdaniem słusznie) że są duuużo za duże. I bądz tu mądra :lol:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 13 wrz 2006, 15:07

zdaje sie , ze my kobiety wyznajemy odmienne konony piekna niz mezczyzni ...bo wyraznie cos tu nie gra.. :? :lol: :lol: :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 wrz 2006, 15:38

i dopisze jeszcze : ze glupiutkie a ladne i tak maja latwiej w zyciu z facetami niz te inteligentne, przecietnej urody dziewczyny... :wink:

wszedzie- w szkole, w pracy ,w kolejce po bulki - jesli facet jest nauczycielem , szefem albo sprzedawca - to wieksze przywileje zdobedzie "glupia blondynka" 8) :wink:

Gorzej jest w sytuacjach - gdzie sa brzydkie nauczycielki , grube szefowe i zazdrosne sprzedawczynie... :evil:

wracajac do tematu... :wink:
w ostatnim filmie z Pénelope nawet mi sie podobala ta pani... ...nie wiem czemu... ...chyba cos ma w sobie ... :wink:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1323.gif
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... salma2.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... salma9.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /salma.jpg

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 13 wrz 2006, 15:45

Samanthii pisze:i dopisze jeszcze : ze glupiutkie a ladne i tak maja latwiej w zyciu z facetami niz te inteligentne, przecietnej urody dziewczyny... :wink:
A najlepiej mają te ładne i inteligentne, zwłaszcza jeśli wiedzą, jaką siłę daje połączenie urody z intelektem.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”