plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 12 wrz 2006, 17:10

nie wydaje mi się żeby chudnięcie mogło mieć jakiś wpływ na żelki, jak włożone pod mięsień to co tam się może psuć :roll: naturalny biust to co innego ale silikony chyba nie :?
moze chodzi o to że potem wizulany efekt trochę nie taki :roll: piłki i tyle :!:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 wrz 2006, 17:18

mam nadzieje, Turek- mam nadzieje... :?

tak mnie tu laski nastraszyly, ze boje sie chudnac ...! :lol: :lol: :wink:
...a ja chce tez rozmiar zero nosic... :oops:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 wrz 2006, 17:19

Mnie się równiez wydaję, że chudnięcie powoduje jedynie to iż implant jest bardziej widoczny i tworzą się tzw. piłki, bo przecież implant się nie zmniejsza.
Albo też Victoria co chwila poprawia biust u chirurga :lol:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 12 wrz 2006, 18:36

Victoria nosi 00, teraz jest taki szał w stanach i angli, że wszystko jest w takim rozmiarze (czyli niewyrośnięta 12 latka). Jeśli ktoś uzanje taki rozmiar za sexi i piękny to może tylko zyczyć szybkiej wizyty u psychologa.

A Vicyoria swoją droga wyglada strasznie dwa przykejone cyce i wielka głowa, przeciez taka "figura" nie może być ideałem
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 wrz 2006, 19:39

W tych bardziej ekstremalnych sytuacjach gdy laska zaczyna się odchudzać i zaczyna popadać na skraj anorekcji czy bulimii to ona choć wyglada jak śmierć to i tak uważa, że jest gruba -może i tak ma Victoria. Może mają problemy w małżeństwie i to jakoś tak oddziałowuje -przecież wiadomo że największe nieporozumienie wychodzą u par gwiazd. A cycki widocznie sobie zrobiła by "bardziej zdrowo" wyglądać
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 12 wrz 2006, 20:00

ej sam, jeansy 24 sama nosze a 14 lat nie mam ;) choc chudoisc w stylu anoreksji wg mnie jest szpecaca i victoria jest dla mnie aseksualna.
Próżność to mój ulubiony grzech...

agatac
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agatac » 12 wrz 2006, 20:08

Mara, a gdzie kupujesz jeansy w rozmiarze 24? ja nosze 25 (a jakas szczupla wcale nie jestem:( ) a mam zamiar schudnac i boje sie ze jeansow nie znajde. nie widzialam nigdzie rozmiaru mniejszego niz 25 wiec pytam bo mam nadzieje ze kiedys w rozmiar 24 sie zmieszcze...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 wrz 2006, 20:44

chodzilo mi o 24 firmy Esprit... :? (normalnie najmniejszym rozmiarem byl XS i chyba 32 )

ja tez nosze 24-ale innych firm... 8) :wink:

na spodniach zreszta napisane jest rozmiar 24 - 0 :wink:

Poza tym-_Pysia_ dziekuje za rade- ale raczej nie skorzystam... :lol: :wink:

niestety, taka figura jest juz idealem- ... ...stala sie modna jak silikonowy biust... ...i nie ja ja wymyslilam... :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 12 wrz 2006, 21:40

Ja mysle,ze jak sie ma silikonki to raczej nie powinno sie przytyc.Ja po wlozeniu implantow(podmiesniowo) przytylam ok. 15 kg.Oczywiscie moje naturalne piersi tez przytyly i zrobily sie zwyczajnie wielkie.Niestety z wielkoscia nie idzie w parze piekny ksztalt bo mam male zelki pod wielkimi cycami.Biust zrobil sie lekko oklapniety.Chyba ciezkie cyce rozciagnely skore.Spodziewam sie,ze jesli uda mi sie schudnac beda jeszcze bardziej opuszczone z powodu nadmiaru skory.Tak czy inaczej czeka mnie wymiana zelkow,co powiecie na 550cc?

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 12 wrz 2006, 21:45

maxi, 550 bedzie jak w morde strzelil ;)

agatac, 24 ma versace jeans chociazby. sama momentami sie zastanawiam gdzie te laski kupuja spodnie- widuje sporo patyczakow, przy ktorych ja mam ksztalty wieloryba. rozmiar ) ma takze marc jacobs- sama mam marynarke w tym rozmiarze i wcale taka mala nie jest- jak 34 z orsaya ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”