czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 06 wrz 2006, 11:23

ghostdog pisze:i obojetnie skad poznam faceta to ze studiow nie zrezygnuje

No! A ja juz myslalam , ze mnie opuscisz i wyjedziesz do Ameryki :)
Chociaz.....My z kotkiem zdecydowalismy sie zlozyc papiery o Vize.W lipcu bede miala dyplom(o ile dobrze pojdzie mi ten rok),wiec jeszcze skorzystam z tego,ze teraz uczelnia wystawi mi papiery.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 07 wrz 2006, 23:42

ghostdog pisze:Groszku...ja bawie sie nigdy dotad!!! Zeszczuplalam wiec czuje sie super...szaleje po disco z przyjaciolkami, romansuje ile wlezie i mam non stop usmiech na ustach...nawet zaczelam chodzic na silke i nie wiem skad czerpie te energie....dostalam kredyt studencki na ktory tak czekalam...i obojetnie skad poznam faceta to ze studiow nie zrezygnuje(przekladalam je dwa razy...przez facetow wlasnie)...poznaje ciekawych ludzi i wszystko jest oki :wink: No sex....ale coz :twisted: kiedys bedzie ha ha ha .caluski pieguski...

Fajnie masz :wink: Niedługo wszystkie, które Ci współczuły, będązazdrościć. Bo ja też tak chcę :lol: a tu mąż...dzieci. :oops:
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 14 wrz 2006, 11:36

Dziewczynki...chcialam dokonczyc Wam moja historie......
Ostatni tydzien byl dla mnie koszmarem i staralam sie nie popadac w paranoje a stalo sie to tak.....
W zeszly wtorek gadalam z Ex.Jest juz W polsce prawie dwa tygodnie.....jak sie domyslalam przed wyjazdem ...udalo mu sie wejsc w archiwum mojego gg i przeczytal troche o sobie...zadne potwornosci to w koncu nie byly....tylko prawda :evil: :evil:
Wiec czekal do momentu az wyjedzie by mi nawrzucac....i w jednym z 10 smsow napisal ze przespal sie ,-zdradzal mnie wiele wiecej razy niz ja wiem....bo szukal prawdziwej milosci...i ja wreszcie znalazl...a nie byc z taka nudziara w zwiaku jak ja!!!! Myslalam ze zwymiotuje...przerazilam sie i strasznie zenerwoowalam...i to nie z powodu zdrad bo 5 razy czy 20 nie robia roznicy....balam sie ze cos w ten sposob zalapal.....i pod wplywem impulsu w zeszly wtorek(tydzien temu) poszlam zrobic sobie test na HIV.
Boze...dla mnie to bylo jak stawienie czlola najwiekszej obawie mojego zycia....zawsze sie balam HIV....a tu i teraz musialam dla swej pewnosci pojsc na badanie a potem je jeszcze odebrac....mowie Wam potworne uczucie czekac na taki wyrok.......Wyniki odebralam 2 dni temu...wszystko super,-jestem czysta ,zdrowa, minusowa,-negatywna he he he i o nic ie musze sie martwic.....

A powiedziec wam reszte historii??? Tylko sie nie smiejcie bo Monia ma nieraz stukniete pomysly......oki.....
Tylko jest to (i wylacznie :lol: :lol: ) wina Elajustyny :roll: ......namowila mnie szalona bym zalogowala sie na www.sympatia.onet.pl...aby sie troche rozerwac(ha ha ha mialam ubaw...ale nie wysmiewalam sie, po prostu sie chichotalam czytajac wiadomosci ktore dostawalam :wink: )Wiec...poznalam kilka fajnych osob...ale i tez zaczelam dostawac bardzo ciekawe maile od chlopaka(31 lat) ktory mieszka w Edynburgu.....no i umowilam sie na randke w ciemno hi hi hi i dzisiaj bedziemy widziec sie juz 5 raz...bo okazal sie super facetem....ale przypadek poznac sie w ten sposob...
Wiec jest milutko ale ja czuje sie jak najezona kulka.....jestem ciut na dytstans..nie moge tak od razu wskoczyc w ten sam schemat zwiazku"Kotku tam,Skarbus tu itp"...nie chce tak...na przyklad nie moge sama przyjsc i go przytulic pierwsza...oddam przytulenie jak on mnie przyciagnie ale sama jakos nie chce....jakos tak szybko. Nie spotykam sie z nim dla zemsty...albo zeby kogos miec....jetem szczesliwa bo facet bardzo mi imponuje(wreszcie inteligentny i wyksztalcony)ciekawie mi sie z nim gada...pociaga mnie i mi sie podoba(ostatni to brzydal!) i......suuuuuper caluskuje hi i hi.
Wiec jak widzicie historia moja ciagnie sie dalej....i zobaczymy jak to bedzie
p.s na sympatii juz mnie nie ma....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 14 wrz 2006, 11:52

mowilam,ze wszystko bedzie dobrze :wink: "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo" :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 14 wrz 2006, 12:47

super ghostdog starsznie sie ciesze ze jestes happy!!!!!

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 14 wrz 2006, 13:27

ghostdog gratulacje!!!!!!!!!
Ja jeszcze niedawno mialam podobna sytuacje,albo nawet i gorsza:(((
Ty poznalas faceta,a ja zrobilam nos u dr Skupina i teraz mam zamiar poznac kogos fajnego:)))Zaczynam zyc:))))

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 wrz 2006, 14:45

wow- co ja widze ! :D

gratulacje dziewczynki 8) 8) 8) - i oby tak dalej... !!! bbrawa

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 14 wrz 2006, 15:33

Gratuluję Ghostdog siły i cieszę się, że mądre kobietki są na tym świecie :)

Dużo szczęscia życzę.

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 14 wrz 2006, 16:44

Sam no ja swoje szczescie zawdzieczam tez i Tobie,bo Ty tez mnie wspieralas w tych trudnych chwilach:))))))

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 wrz 2006, 18:00

no http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... rzenie.gif, Vaneskaa- to kiedys musimy to razem opic ! tchin

nosek do gory malenka - jeszcze trafisz na cudownego chlopaka - mowie Ci to ja :D - dobra wrozka Sam http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... traszy.gif

i juz nigdy wiecej !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 5B1%5D.gif

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”