plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 04 wrz 2006, 17:38

Tak jak pisze Maxi, Oprah naprawde ma duza wladze, zreszta ogladalnosc jej programu i naklad jej magazynu ""O"" jest ogromna.Tak wiec jest rzecza oczywista ze jesli Wielka Oprah wypowie opinie o kims lub o czyms to ma to duze skutki w np. sprzedarzy , popularnosci lub nie danej osoby.
Zreszta artysci, aktorzy i piosenkarze ktorzy pokazuja sie w jej programie swietnie promuja siebie lub swoje filmy,plyty...zreszta samo zaproszenie od Opry jest juz zaszczytem.
Tak sie sklada ze czesto ogladam jej show i widze jaka ona ma medialna sile.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 04 wrz 2006, 20:44

OPRAH SHOW ma duza ogladalnosc ale w porownaniu z DAVID LATTERMAN czy CONNAN OBRIAN czy VIEW nie jest niczym wyjatkowym! jest szolem komercyjnym i jak sama nazwa wskazuje jest to"show"
wszystko zalezy od kregow spolecznych, nie dla wszystkich amerykanow "show" jest czyms najwazniejszym, co mialo by kreowac takie czy inne postepowanie!
"OPRAH ma duza wladze" to juz przesada, slyszalas ostatnie opinie ze oprah i jej przyjaciolka GAIL to lesbijki? gdyby miala taka wladze zaden brukowiec nie osmielilby sie na takie insynuacje!
zreszta niech kazdy mysli jak uwaza, obiecalam sobie nie zabierac glosu wiecej na forum, ale jak czytam zeczy niezgodne z prawda to nie moge sie opanowac.
jedno jest pewne oprah jest swietna aktorka "kolor purpury" jest tego przykladem, natomiast jej SHOW nie jest niczym wyjatkowym, ma taka ogladalnosc bo to jest jedyna latynoamerykanska osoba ktora ma prawo do powiedzenia czegokolwiek w mediach.

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 05 wrz 2006, 16:22

Tak jak jak napisalas "zreszta niech kazdy mysli jak uwaza" ty masz inne zdanie i ja mam swoje.Moglybysmy sie tak jeszcze dlugo spierac...

Zreszta uwazam ze Oprah robi swietny show, a co do brukowcow...to zawsze wypisuja glupoty nie zaleznie od slawy, wladzy czy bogactwa danej osoby!
Jest jedyna tak slynna afroamerykanka, ktorej udalo sie zrobic kariere po mimo biednego pochodzenia i ciezkiego dziecinnstwa....ludzie ja lubia bo jest spelnieniem American Dream!!

pozdrawiam

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 05 wrz 2006, 16:33

Oprah show?? :roll: to tak jak w Polsce Wśniewski show...
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 05 wrz 2006, 17:54

Ewelina, jakbyś nie zauważyła O'Brian i Letterman są biali. Mimo tego, że cały świat krzyczy o tolerancji i braku podziałów, zawsze będzie tak, że czarni będą słuchali i polegali na opinii "swojego" człowieka - w tym wypadku Ophry. To jakie ona robi show(gorsze czy lepsze) nie ma nic wspólnego z tym, ile osób jej ufa i z tym, co o niej piszą brukowce :roll: Możesz się spierać z opinią Maxi, Anetty i moją, ale faktów nie zmienisz - Ophra jest kochana przez miliony, ludzie jej ufają i kierują się świadomie lub podświadomie jej opiniami.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 05 wrz 2006, 20:54

dokladnie show to show a to czego sluchaja miliony zalezy na jakim poziomie inteligencji i spolecznym jest dana grupa, jedni sluchaja leppera inni wisniewskiego a inni dody w amerykanskim srodowisku tez sa takie podzialy i nikt mi nie powie ze osoby ktore ja znam a znam ich bardzo wiele sluchaja i kieruja sie tym co mowi oprah, tak naprawde to nigdy nie slyszlam zadnej wzmianki na jej temat oprocz zdjec w brukowcach o tym jak raz grubnie raz chudnie, i oczywiscie jest o niej duzo w jej wlasnym " O " magazynie. aha i dziwne ze skoro jest taka ktora wielbia miliony dlaczego jej program jest nadawany o 9 rano kiedy wszyscy sa w pracy i jej show ogladaja tylko kurki domowe ktore maja jej obrazki nad luzkiem jak kiedys w polsce jolanty kwasniewskiej.
groszek pisze:Oprah show?? :roll: to tak jak w Polsce Wśniewski show...

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 05 wrz 2006, 20:55

zeczywiscie nie zauwazylam wygladaja jakby prosto z afryki swoj show nadawali, coz za cenna informacja.
gracja pisze:Ewelina, jakbyś nie zauważyła O'Brian i Letterman są biali. Mimo tego, że cały świat krzyczy o tolerancji i braku podziałów, zawsze będzie tak, że czarni będą słuchali i polegali na opinii "swojego" człowieka - w tym wypadku Ophry. To jakie ona robi show(gorsze czy lepsze) nie ma nic wspólnego z tym, ile osób jej ufa i z tym, co o niej piszą brukowce :roll: Możesz się spierać z opinią Maxi, Anetty i moją, ale faktów nie zmienisz - Ophra jest kochana przez miliony, ludzie jej ufają i kierują się świadomie lub podświadomie jej opiniami.

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 05 wrz 2006, 21:01

przecież to show jest skierowane do najniższej klasy społecznej, tam to tylko oglądają gospodynie domowe itp czyli ludzie, którzy kompletnie nie mają swojego zdania wiec podpisuja się pod poglądy właśnie tego typu sław jak Oprah, zadowalają je hasła - na łatwy poklask... nie chcecie chyba powiedzieć, że tego typu programy przemawiają do waszej wyobraźni... :roll:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 05 wrz 2006, 22:34

a co do KORD to jeżeli na prawde pracujesz na o'harze, to powinas wiedzieć...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 05 wrz 2006, 23:47

A ja przez wiele lat bylam kura domowa i nie uwazam tego za cos czego moglabym sie wstydzic...I jesli ogladalabym program Ophry to tez bym sie tego nie wstydzila.Zreszta te miliony afroamerykanskich glupich kobiet (zdaniem Ewelinki) tez stanowia jakas grupe spoleczna,ktora ma cos do powiedzenia.I jesli Ophra jest rzeczywiscie nikim to dlaczego wszystkie gwiazdy show-bussinesu a nawet politycy,pchaja sie na te jej kanape.I dlaczego Ophra jest od lat na czele listy najpotezniejsznch ludzi w show-bussinesie.I wracajac do Angeliny Jolie i Afryki,ja pomagam bezdomnym kotom,dokarmiam je,wylapuje zeby zaszczepic,czasami gdy sa bardzo chore i cierpia usypiam.Gdyby Ewelinka,z ktora mi ewidentnie nie po drodze,poprosila mnie o pomoc dla kotow nie odmowilabym.Jesli Jolie tak bardzo kocha Afryke i tyle o tym mowi a nawet chce tam zamieszkac to nie powinna odmawiac,nawet jesli Ophra stanela po stronie Anisthon.Sa rzeczy wazniejsze niz osobiste urazy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”