Ja sojego Misia poznalam na baletach.. a bron Boze nie szukalam nigdy nikoga na staly zwiazek na disco - to miala byc tylko zabawa na wieczor i tyle. J bylam wtedy w podobnej sytuacji co Ghostdog - leczylam rany po zdradzie poprzedniego, wiec latalam po imprezach ile wlezie. No i tego wieczoru, w tym klubie natknelam sie na ta lafirynde z ktora zdradzil mnie byly.. ale idnorowalam suke, choc czulam ze ona celowo zuca mi sie w oczy.. wtedy zjawil sie On, chlopak dla mnie wowczas obojetny, ale chcialam pokazac tamtej zdzirze, ze ja sie dobrze bawie i mam ja w dupie, i ze mam juz innego faceta, a o przeszlosci zapomnialam (bylo tonieprawda bo ciagle chorowalam za bylym). No i ja tu na drinka z nowym kolesiem (moim obecnym Misiem) a ta p@$$$a na jakies pogaduchy mnie ciagnie.. i z morda, z jakimis pretensjami.. a ja o co Ci kur...chodzi (No bo czy to ja dawalam dupy jej chlopakowi, czy ona mojemu sie wystawiala?); I Ewci nerwy puscily i doszlo do rekoczynow...:) Poniewaz ja znalam ochrone w klubie, to ja wywalili, a ja w nerwach i tak niedlugo opuscilam klub, ale w towarzystwie mojego Misia.. Glupio mi troche bylo, ze sie z takiej strony na pierwszej randce pokazalam chlopakowi, ale noc spedzilismy razem

i od tej pory jestesmy para:) Za miesiac minie 4 lata od tamtej nocy...
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!