Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 30 sie 2006, 19:56

super...bylo by naprawde swietnie.. :ohno: ...pomyslimy..z datami raczej nie bedzie problemu jesli tylko zdecydujesz sie na lipiec lub polowe sierpnia..ja mam 4 tyg. urlopu... :gg: ...mam nadzieje ze tam terrorysci nie dotra :roll: :evil:.. swoja droga rzeczywiscie dzisiaj nigdzie nie mozna czuc sie bezpiecznie..w domu tez.. :roll: ..bo jak wynika z badan statystycznych wlasnie tam podamy ofiara najwiekszej ilosci wypadkow, kontuzji... :twisted: ...i jakby na potwierdzenie tego , bo to slowa mojego Misia ..wybil sobie ostatnio maly palec u nogi, i przecial reke... :lol:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 30 sie 2006, 20:00

ja na 100% bede jechac w lipcu.jeszcze sie dogadamy,ale wez to pod uwage 8)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 30 sie 2006, 21:34

malgorzata55 pisze:tureczku ja lece z OPEN TRAVEL GROUP, biuro jest z Torunia, ale wycieczke wykupilismy od znajomej z AAL-Tourist z Gdanska, te wycieczke bylo bardzo ciezko kupic, a przynajmniej za ta cene.
jedziemy do Hotelu Grand Conzumel *****all inclusive i placimy 4240zl/os. a normalnie ta wycieczka kosztuje 2x drozej, nie wiem jak to bylo zalatwiane, ale kiedys tez korzystalismy z takiej promocji i jechalismy na Study Tour, jako wlasciciele biura podrozy i dlatego placilismy tylko polowe ceny.
open travel z tego co wiem to kupilo chyba podroze tv czy jakos tak.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sie 2006, 21:58

elajustyna pisze:blondi22 ja tez sie zastanawiam nad chorwacja.chce sie wybrac na przyszle lato.zastanow sie moze jakos sie zgramy datami potttt
:evil: :evil: :evil:
(ja tez chce do Chorwacji za rok...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1523.gif)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 30 sie 2006, 22:02

Sam do lata jeszcze daleko :D ja jade na 100%,jak blondi22 sie zdewcyduje to tez bedzie swietnie,a Ty tez nie masz daleko 8)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sie 2006, 22:08

do lata daleko http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... maruda.gif ...!
...Sam jedzie tez na 100 % (koniec kropka) ! :lover:

...i bedziemy sobie wtedy tak we trzy ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... Cancan.gif

:wink:

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 30 sie 2006, 22:12

Sam Ty masz zawsze zajefajne te emotikonki:)
A o Chorwacji to ja tez marze.. i planuje:) Bylam kiedys i bylo super!
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 31 sie 2006, 08:16

no to dziewczyny :lover: ...organizujemy sie ...i robimy forumowe wakacje.. potttt

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 31 sie 2006, 09:04

masz rację Maruś open travel i podroze tv to teraz jedno, kurcze ale cena znakomita :shock:
wczoraj właśnie mówili w pogodzie że następny huragan leci w kierunku Meksyku, ale w październiku to już chyba koniec tego okresu,
Małgorzata będę czekała z niecierpliwością na Twój powrót i opowieści,

a Chorwacja cudna, mój szwagier ma biuro organizujące właśnie chorwację i okolice, ale tam albo dojazd własny, albo autokar, samolot lata tylko z Krakowa i tylko do Splitu :roll: a mi się tak Bol marzy, jak ktoś był to wie, plaże piaszczyste, co w chorwacji jest raczej rzadkością, pięknie :!: naprawdę też się muszę wreszcie skusić, ale ta podróż, samochodem min 12 godz :roll:

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 31 sie 2006, 09:40

ni mówię, żeby Mara siedziała w domku, o czym doskonale wie, ale nie widzę sensu pchać się tam gdzie jest na prawdę niebezpiecznie. Polecam film Havana, który mówi właśnie o przewrocie, był sylwestr miła zabawa a tu sru. Fidel z wojskiem wyjechała na ulicę i strzelali do ludzi, którzy próbowali uciekać z Kuby (głównie amerykanie spędzajacy tam sylwestra). W podróż pośłubną to lepiej chyba jechać do spokojnego miejsca i jako główny za problem mieć to jakiego drinka się napic albo co zjeść. Ale to tylko moja prywatna opinia.

:wink: A Marcia wie, że jakby co to nad nimi będę czuwać...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”