Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sie 2006, 10:56

Masz racje, Viki... ...teraz sobie wlasnie pomyslalam,ze to nie jest dobry pomysl...:8-|:

Marcia- siedz w domku ! :lol: :lol: Najbezpieczniej !

(albo wez ta Kenie albo Dominicane-i juz ) :wink:

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 30 sie 2006, 11:14

Sam jak ktoś chce tanio na Dominikanę to teraz jest taka ofera w Podroze tv hotel 3* all inclusive 1590 zł za 8 dni wylot z Polski, toż to darmo :!: :!: :!:

ja co prawda wolę lepszy standard ale w zasadzie egzotyka, piękne plaże, turkusowe morze za taką cenę, gdybym miała czas już bym leciała,

moje wczasy kosztowały jakies 3900 od osoby za tydzień, a za drugi dopłata bardzo mało, spokojnie za 5000 tyś za dwa tygodnie można lecieć do dobrego hotelu 4-5* oczywiście All :D
kiedyś koszty takiego wyjazdu były dwa razy wyższe,

polecam stronę www.podroze.tv ja się na nich nie zawiodłam :D

tylko dla Marci to teraz nie za bardzo nie ten czas na Dominikanę :?

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 30 sie 2006, 12:32

cholera ..ale sie porobilo ..nawet spokojnie na wakacjie nie mozna sie wybrac...co za czasy... beska

moze w takim razie chorwacja...chyba jest tam jeszcze cieplo...i napewno jest pieknie.. bbuja

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 30 sie 2006, 12:40

Gaga masz racje, Miracle sasiaduje z Titanikiem, bylam tez w Titaniku, ale szczerze mowic nie wybralabym go drugi raz,

jesli chodzi o Turcje to faktycznie teraz bym sie zastanowila, ci terrorysci powiedzieli ze dopoki jakis tam Mustafa bedzie przebywal w wiezieniu to tak dlugo w Turcji beda podkladane przez nich bomby, przerazaja mnie takie rzeczy.
2 lata temu bylismy obok kawiarni w Marmaris w ktorej 27-08 wybuchla bomba, cos strasznego, wiec moze naprawde lepiej nie ryzykowac.

z kolei pojedziemy w okolice Indonezji to sa trzesienia ziemi
06 pazdziernika lece do Meksyku a teraz okazuje sie ze jakis huragan szaleje na zatoce meksykanskiej (mam nadzieje ze to blizej USA, chociaz wolalabym zebym wogole czego takiego nie bylo.)

Samanthi ma racje chyba najbezpieczniej w domu :lol:
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 30 sie 2006, 12:48

nie dość , że najbezpieczniej to jeszcze najtaniej... :lol: :lol: :lol:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 30 sie 2006, 15:42

turcja mi sie kompletnie nie podoba, bylam i nie chce juz tam wracac. tymbardziej, ze teraz 2 zamachy byly...
dominikana- fajnie ale to karaiby a na karaibach teraz huragan, wiec chyba wole nie ryzykowac...
z tymi podrozami tv to sama nie wiem- jedni sa zadowoleni a inni wytaczaja im sprawy w sadzie, dziwne, ze jeszcze istnieja. wystarczy poczytac forum gazety wyborczej by sie wlos zjezyl na glowie... poza tym- nie ufam czemus co kosztuje 2tys a inne biura maja to po 5,5...
egipt jak juz to el gouna lub hurghada. wlochy- sama nie wiem, grecja tez za bardzo nie bo jak mam placic 4tys za porzadny hotel to wole dac 5 i miec meksyk...
az mam migrene od tego myslenia... :(

turek, jak bys mogla to odezwij sie do mnie na priv w sprawie wyjazdu z tym biurem, pliz.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 30 sie 2006, 17:41

Maruś priva Ci wysłałam,

no i weszłam na forum Gazety, rzeczywiście różne opinie :roll:
sama teraz nie wiem co robić, bo planowałam z nimi Meksyk :?

Małgorzata a Ty z jakim biurem lecisz? jak byś mogła coś więcej napisać o swoim wyjeździe, coś zarezerwować muszę :roll:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 30 sie 2006, 18:25

ja sie juz nie wypowiadam...tobie mara ciezko dogodzic.. :roll: :wink:

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 30 sie 2006, 18:35

tureczku ja lece z OPEN TRAVEL GROUP, biuro jest z Torunia, ale wycieczke wykupilismy od znajomej z AAL-Tourist z Gdanska, te wycieczke bylo bardzo ciezko kupic, a przynajmniej za ta cene.
jedziemy do Hotelu Grand Conzumel *****all inclusive i placimy 4240zl/os. a normalnie ta wycieczka kosztuje 2x drozej, nie wiem jak to bylo zalatwiane, ale kiedys tez korzystalismy z takiej promocji i jechalismy na Study Tour, jako wlasciciele biura podrozy i dlatego placilismy tylko polowe ceny.
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 30 sie 2006, 19:47

blondi22 ja tez sie zastanawiam nad chorwacja.chce sie wybrac na przyszle lato.zastanow sie moze jakos sie zgramy datami potttt
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”