i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 29 sie 2006, 12:42

Vaneskaa, kup sobie sama w ramach urodzin super pierscionek i cisz się z niego,
a od palanta trzymaj się z daleka,
wcale go nie wpuszczaj, nie reaguj na telefony, smsy, nie czytaj ich, bedzie Ci łatwiej
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 29 sie 2006, 14:57

Vaneskaa pisze: Glupia jestes...... albo......Nienormalna........Wiez mysl........
:roll: Jakby mąż mi powiedział, że jestem głupia, nienormalna to by w pysk dostał. Jeszcze nigdy przez 16 lat małżeństwa nic takiego do mnie nie powiedział, ale że mam mysleć to tak :lol:
Ale epitety ; kurwy, dziwki i to jeszcze przed ślubem :shock: - spadaj na drzewo, po prostu zrywam z facetem. On Cie nie szanuje, a może założył sie z kumplami, że i tak bedziesz jego. Oni czesto tak robią - ida o zakład.

Ucieeekaj od niego!!!!!!

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 29 sie 2006, 15:40

:shock: :shock: :shock: Boshe ja nierozumiem. On powinien tak dostać w mordę, żeby go własna matka nie poznała. Mówić do kobiety - głupia jesteś, nienormalna :shock: :shock: :shock: Ten palant nie ma do Ciebie za grosz szacunku. Nie zawracaj sobie nim głowy. Popieram Bellę - mój miś też by w pysk dostał, gdyby tak się odezwał. Nawet jak ja mam zły dzień i wściekam się o byle co i daję mu popalić to on mnie uspakaja, tuli, głaszcze po głowie itd itp. "Najgorszy" epitet jaki od niego usłyszałam to " ty mój głuptasie" :wink:
Trzymaj się od niego z daleka!!!!
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 29 sie 2006, 16:08

Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze....Ja tez chce kogos kto bedzie dla mnie taki Kochany......:(((((((((((Ale mam dola:((((

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 29 sie 2006, 16:24

Vaneskaa ty się tu nie dołuj tylko ruszaj na podbój :D Jesteś młoda i wolna, więc skorzystaj z tego. Na świecie jest tylu porządnych facetów - trzeba się tylko dobrze rozejrzeć :D :D Dlatego nie możesz dać się złamać łzami, błaganiem i pierścionkiem zaręczynowym. Musisz iść dalej. Głowa do góry. Uśmiechnij się - na pewno znajdzie się książe dla Ciebie :D :D
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 30 sie 2006, 11:21

No dziewczyny moj byly juz po woli przestaje do mnie dzwonic i pisac smsy.A ja wciaz mam dola i czuje sie cholernie samotna

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 30 sie 2006, 12:40

vaneska..nie gniewaj sie ale chyba lepiej czuc sie jakis czas samotnym..niz spotykac sie i tracic czas na balwana hammer [align=left]..

samotnosc czasem tez jest potrzebna , rozejrzyj sie troche wokol siebie poszukaj nowych ludzi , przyjazni..zajrzyj wglab siebie , przeczytaj fajna ksiazke, byc samym ze soba to tez sztuka, ktorej warto sie nauczyc zanim wejdzie sie w zwiazek. Dzieki temu poznasz siebie i swoja wartosc i nastepnym razem nie wpakujesz sie w taki "zwiazek". :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sie 2006, 16:56

Vaneskaa pisze:No dziewczyny moj byly juz po woli przestaje do mnie dzwonic i pisac smsy.A ja wciaz mam dola i czuje sie cholernie samotna
gdzie jest ten Sosnowiec... ??? :hep:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20dam.gif

(Vaneska :) - poczatki zawsze sa ciezkie ale- wez sie w garsc ! Poboli, przestanie... :wink: )

dzisiaj, jak bylam z Jimim na spacerze, widzialam jedna parke w parku- :roll: (ale zabrzmialo :lol: )
ona siedziala normalnie na lawce a on plakal jak dziecko...- odrazu pomyslalam sobie o Naszych forumowiczkach... :lol: :wink:
Zaczailam sie i obserwowalam... :oops: (bylam ciekawa ,co sie wydarzy) :oops: 8)
Goscia bylo mi troche zal ale jak bral ja na litosc ,to glowa boli :shock: -
Na poczatku byla twarda - nic nie raegowala-pozniej wdala sie z nim w dyskusje i ... ...wymiekla ! :twisted:

jak wracalam z pieskiem do domu , szli juz razem za reke- ... :x :?

Bez komentarza http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1341.gif
Wspolczuje tej lasce !!!!!!!!!!!!!! :?

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 30 sie 2006, 18:51

:lol: :lol: Sam jestes najlepsza!!szpieg z krainy deszczowcow :)

Vaneska bedzie dobrze,zobacz ile czasu juz minelo i jest ok,nie zalamuj sie!

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 31 sie 2006, 07:16

[quote]Zaczailam sie i obserwowalam... (bylam ciekawa ,co sie wydarzy)

to było dobre Samanthi :lol:
chciałabym Cię tam widzieć, czaiłaś się w jakiś krzakorach, czy usiadłaś sobie obok na ławce?? :lol:
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”