plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 16 sie 2006, 15:59

A mi sie te buciki podobaja. Widzialam je na jakiejs modelce wygladaly swietnie. Jest to chyba model DIORA o ile sie nie myle.
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 17 sie 2006, 06:37

o nieee :shock: i do tego zlote :wink:

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 18 sie 2006, 09:37

Lindsay Lohan uchodzi za jedną z najlepiej ubranych aktorek młodego pokolenia. Buty nie są takie złe, a że złote, no cóż taka moda. Mnie się to nawet podba.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 sie 2006, 11:28

pytanie z innej beczki ale tu jest zdjecie wiec : jak miec takie nozki jak lindsay na tych zdjeciach? takie naprezone kolanko i udko ? rowerek ?

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 22 sie 2006, 00:17

Nicole pisze:pytanie z innej beczki ale tu jest zdjecie wiec : jak miec takie nozki jak lindsay na tych zdjeciach? takie naprezone kolanko i udko ? rowerek ?
Swietnym cwiczeniem na nogi są wypady do przodu i do tyłu na zmianę. Jeszcze lepiej z obciążeniem...
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 22 sie 2006, 19:44

Paris Hilton wykazała się niezwykłą ignorancją, gdy przyznała, że nie ma pojęcia kim jest, ani jak wygląda brytyjski premier Tony Blair. Zapytana przez magazyn GQ, czy podoba jej się Blair, najpierw zapytała zdziwiona:

Kto?

A potem dodała:

A tak… to chyba ten wasz prezydent? Nie wiem dokładnie jak on wygląda.

Nie miała za to żadnych problemów z rozpoznaniem brytyjskiej księżnej Diany. Nic dziwnego - pisano o niej dużo w gazetach, na których wychowała się Paris. Jak powiedziała:

Uwielbiałam ją. Była niesamowita. Jej śmierć niesłychanie mnie poruszyła. Taka silna i piękna kobieta. Płakałam non-stop przez dwie godziny, gdy usłyszałam, że zginęła.

Paris wyznała także, że doskonale rozumie, co znaczy być ściganym przez paparazzi, ponieważ nie raz musiała przed nimi uciekać. Zapytana zaś kogo najbardziej swoim zdaniem przypomina, bez wahania odpowiedziała:

Jestem połączeniem Marylin Monroe i księżnej Diany.

Co do tego mielibyśmy pewne wątpliwości. Najwidoczniej dziennikarz GQ też je miał, bo odpowiedział, że Hiltonówna jest raczej porównywana do brytyjskiej modelki Jordan - żony Petera Andre. Paris się z nim nie zgodziła:

Zupełnie jej nie przypominam. Jestem płaska jak deska a ona ma ogromne piersi. Jest wspaniała w tym co robi, ale jesteśmy zupełnie różne. Słyszałam, że mówiła o mnie dużo bardzo miłych rzeczy, a ja nie chciałabym jej krytykować. Wydaje się miłą osobą, która ma miłą rodzinę i te wielkie piersi, których ja zdecydowanie nie mam.

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 003845.jpg

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 26 sie 2006, 13:16

Moze ktos z was powiedziec, czy to fotomontaz czy Nicole R miala taki okres w zyciu, ze rzeczywiscie wygladala wlasnie tak ? :shock:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... icrich.jpg I czy Paris ma az tak obwisly tylek ? (mi to bardziej wyglada na jajka) :D
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... cole/1.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... cole/2.jpg

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 26 sie 2006, 15:15

A teraz cos z naszego, polskiego ogrodka: czy wiedzialyscie, ze Hanna Smoktunowicz spotyka sie obecnie z Tomaszem Lisem? Dzisiaj wyczytalam to w jakims brukowcu i az sie zastanawiam, czy to prawda. Przeciez tak sie przyjaznila z Kinga Rusin :roll:

No i druga wiadomosc: Piotr Gąssowski planuje slub z ta Ania (mala blondyneczka, z ktora tanczyl w programie, a nastepnie Rozmus byl jej partnerem tanecznym)). Tez bylam w szoku. Widze, ze nie jestem na biezaco w plotkach naszego swiatka gwiad i gwiazdeczek. :wink:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 sie 2006, 16:07

O tym, że Hanna Smoktunicz spotyka się z Tomaszem Lisem było już mówione parę miesięcy temu, że podobno mieszkają razem, spotykają się itp. To też podobno jest przyczyną niedoszłego rozwodu Rusin z Lisem -ale coś ucichło i rozwosu nie ma być (ale nie pamiętam już dlaczego)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 sie 2006, 16:58

Nicole chorowala na anoreksje -
na szczescie jest juz na dobrej drodze :) - glownie dzieki tatusiowi...

Natomiast tylka Paris chyba nie bede komentowac- :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”