Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
może ktoś nam pomoże i udzieli lekcji lub podpowie, gdzie sie wybrać na taki kursik striptizu :twisted: szkoda,ze w Poznaniu, może jest coś takiego w Wawie
ale się usmiałam Monisia :lol: skąd ja to znam
Pati zgadzam się z Tobą w 100%, kiedyś z koleżanką chciałyśmy zatańczyć w dyskotece na stole i tak szybko jak weszłyśmy spadłyśmy ze stołu nawet nie wiedziałam kiedy mnie podnieśli, wszystko działo się w baaardzo szybkim tempie, do dzisiaj mam małą bliznę, bo oczywiście całe szkło szlag trafił :lol: ale przynajmniej jest co wspominać!!
oki laseczki to ktora chetna bede uczyc!!! z krzeslem oki, i pod krzeslem tez!! I Monisiu kochana nie wysmiewam sie!!!! tylko sie smieje- a to roznica!!! No ale jak sobie wyobrazilam jak sie o majtki swe platasz to :lol:
Masz racje Pati! to mialam na mysli tylko nie tego slowa uzylam :P Grupowo sie bedziemy uczyc przy pomocy krzesla? :D Czy Pati dajesz lekcje indywidualnie?