Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 21:51

Marcia :shock: - czy Ty nie czytalas o mojej wyprawie na Krete :shock: :? Specjalnie pisalam ,zeby przestrzec... :evil:

Nigdy w zyciu Kreta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 18 sie 2006, 21:57

A ja ze Szkocji zimnej i wietrznej...polecam tez chlodny Sztokholm :) ...przynajmniej bedzie pretekst zeby siedziec caly czas pod kolderka :) ...albo zaszyc sie na szweckiej wyspie w domku ponizej...hmmm i miss Sweden :roll: :wink: ...and Stockholm :) http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 010022.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... G_0024.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 010040.jpg
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 22:12

ela... ...naprawde macie tak zimno ? :shock: :? :roll:

(super ta para na piewrszej focie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif!!!)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 18 sie 2006, 22:44

sam :) tato byl u mnie przez 3 dni i wychodzil z domu ubrany w koszule,swetr i marynarke...jak tylko wrocil do wrocka do rozebral sie do samej koszuli :) wiec masz porownanie.zimnicaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 sie 2006, 15:59

Mara, jakbyś chciała poznać kulturę wschodu i trochę pozwiedzać to polecam Sri Lankę, natomiast ładniejsze plaże znajdziesz chyba w Meksyku , w końcu na Sri Lance, jeszcze po tsunami się nie uporali, nie ma takich szeroki i białych plaż jak w Meksyku. Podobno od strony Morza Karaibskiego, czyli Cancun są ogólnie ładniejsze plaże niż w Acapulco
życzę trafnego wyboru
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 19 sie 2006, 18:33

kurcze ..az mi wstyd ... :oups: ..to ja powinnam was zasypac fotkami ze Szwecji... :X-/: ...obiecuje to zrobic w najblizszym czasie..

tutaj narazie jest cieplo.. :mrgreen: ..jutro jade do centrum bo jest fest..w tych dniach tutaj jada sie raki, krewetki owoce morza..taka tradycja jak u nas tlusty czwartek.. :tong2: zrobie fotki.. [smilie=yellowcolorz4_pdt_15.gif]

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 19 sie 2006, 23:57

blondi,a w jakiej czesci szwecji mieszkasz?????szybciutko tutaj fotki wklejac...bo ja mam szczegolny sentyment do tego kraju :D

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 22 sie 2006, 17:49

mam dylemat. moj przyszly maz chcial mi zrobic niespodzianke odnosnie podrozy poslubnej- chcial wykupic pobyt dla nas w tym samym hotelu, w ktorym kiedys spedzilam cudowne 2 tygodnie z moja kochana mamusia. ja sie rozplakalam jak mi to znajoma powiedziala, bo to takie slodkie i wogole... nie sadzilam, ze na to wpadnie. moja kolezanka natomiast uwaza, ze to zbytni sentymentalizm i wogole wiocha. a co wy myslicie?
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 22 sie 2006, 18:04

Ja mysle, że super. wie, że to miejsce jest dla ciebie ważne, a dla niego wazna jesteś ty. teraz to miejsce ważne bedzie dla was obojga. a kiedys przyjedziecie tam ze swoimi dziećmi :wink:
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 22 sie 2006, 18:08

Marus -mysle ,ze to piekny pomysl :)

Twoj przyszly mezulek- to skarb ! :D
(az sie wzruszylam http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1523.gif )

(mamusia to najwazniejsza osoba na swiecie :D -, a po slubie - maz :)
Dobrze miec fajne wspomnienia z dwoma najkochanszymi osobami -i to jeszcze z jednego miejsca...) [smilie=yellowcolorz4_pdt_12.gif]

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”