Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 16 sie 2006, 13:02

kabar...wierz mi ze rzucenie sluchawka w takim momencie staj sie dla mnie wyluzdana przyjemnoscia :8-0: :DD

maxi , to raczej zawsze byla wpyas dzielnica..taki jest Sztokholm..nigdy nie wiadomo dlaczego cos jest super odjechane w ich mniemaniu :hep:

co do mamy...to wyznaje ta sama zasade co Ty..jak cos potrzebuje ,chce
..pomagam...ale nic wiecej :wink:

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 16 sie 2006, 15:49

Lenka mam ten sam problm :cry: Moja tesciowa oddala nam mieszkanie.Oczywiscie meble z czasu PRL - U sa wedlug niej sliczne :? wiec po co zmieniac :lol: Sama wyprowadzila sie do swojego faceta, uklada jej sie swietnie, z nim tylko ma problem bo jego dzieci jej nie akceptuja. I ciagle powtarza ze jak sie wnerwi to wroci tu do nas :roll: Mamy w mieszkaniu 3 pokoje z duzego zrobilismy salon, z mniejszego wlasnie bedziemy robili sypialnie, kupilismy juz wszystko co potrzeba. A w trzecim narazie mamy taka graciernie gdzie stoi wszystko rower felgi i co tam jeszcze sie znalazlo. :roll: A ta mi dzis oswiadczyla ze w tym pokoju co mamy miec spialnie nic ma byc nie robione, bo ona go sobie zamawia na starosc jak jej cos nie wyjdzie. :roll: Czyli jak ja mam to rozumiec dala nam mieszkanie a teraz nie mozemy robic co chcemy. Nie bardzo wiem co teraz z tym zrobic. Nie mowilam tego jeszcze swojemu bo sie nie widzielismy jest w pracy. Ale cos czuje ze bedzie z tego niezla afera. :evil:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 sie 2006, 16:15

moja tesciowa jest ok. - ale wczoraj chyba troszke sie na mnie pogniewala... :oops: :lol: :wink:

Dzwoni wczoraj (a leciala moja telenowela :-)) - i na dodatek powtorka...) i zaczyna nawijac...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/809.gif -ja slucham, slucham (telewizor sciszony na maksa- i tylko obraz widze :twisted: )-az w koncu przerwalam jej i mowie: "wiesz ,zadzwon innym razem - najlepiej za godzinke albo w czwartek przed 14:00 " merde -
:shock: - kurde pozniej zadzwonila najpierw do swojego meza-zeby sie pozalic , a pozniej do mojego meza - zeby sprawdzic, co mam takiego ciekawego do roboty - :shock: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 16 sie 2006, 16:23

NOOOOOOOOOOOOOo

Sam to sie zaczyna............ :?
Najpier niewinnie a pózniej sama zobaczysz
Nie chwal dnia ...............
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 sie 2006, 16:29

syla pisze:NOOOOOOOOOOOOOo

Sam to sie zaczyna............ :?
Najpier niewinnie a pózniej sama zobaczysz
Nie chwal dnia ...............
:shock: :shock: :shock: - nie strasz, Syla ! :peur:

(zobaczymy, czy zadzwoni w czwartek... :lool: )

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 16 sie 2006, 16:42

ojej ewa wspolczuje, jakby do nas chciala sie wprowadzic tesciowa to bylby wiekszy problem bo my tam mamy tlyko 2 pokoje z kochnia i lazienka :shock: niedawno misiek przekazal mi jej najswiezszy pomysl, wiec raczej nie mam co planowac urzadzania mieszkanka, stalo 3 lata puste, wczesniej mieszkal tam jej tata, wlasnie doszla do wniosku, ze sprzeda to mieszkanko ktore trzymala dla nas i swoje sporo wieksze tez i przeprowadza sie do domku :evil: pewnie jej pomysl stad, ze obie corki mieszkaja w domkach a ona biedna w bloku, wiec jak to tak. a moj misio, czlowiek kompletnie bez wyobrazni, caly zadowolony, ze sobie pomieszka w domku, tylko szkoda, ze nie wpadl na to ile ma lat i ze dlugo tam nie pobedzie, a co potem?? chyba nie mysli, ze zamieszkamy tam razem :shock: :evil:
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 16 sie 2006, 17:14

heee no i wlasnie o to chodzi :? Po co te kobiety naobiecuja a pozniej robia co chca , chyba ponosi je fantazja. Sama nie wiem co teraz. Moze udam ze to byl zart z jej strony, a sypialnie itak tam zrobie :lol: Dzis tak sobie pomyslalam ze na starosc wchodzic na 4 pietro bedzie ciezko :lover: A piwica stoi pusta , a co tam niech zabiera :twisted:

Lenka mialam pytac a co tesciowa na twoj nowy biuscik... Bo wiesz ja tez planuje male powiekszenie :twisted: zastanawiam sie co mnie czeka. :D

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 16 sie 2006, 17:59

ewa ani slowa na ten temat nie uslyszalam, nawet kiedys przy niej misia siostra powiedziala, ze cos mi piersi strasznie urosly, ale ona nigdy nie wspomniala nic nawet slowem, na pewno zauwazyla ale po co sama mam sie wyrywac, wolalabym chyba nie wiedziec co na ten temat sadzi, ona sama ma bardzo duze wiec i tak by mnie nie zrozumiala :wink:
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 16 sie 2006, 19:27

Ona tez ma bardzo duze, i ciagle mowi , ze to najweksze nieszczescie jakie ja spotkalo :roll: sama nie wiem dlaczego... Boje sie powiedziec bo jak poszlam poprawic nos, to jej facet powiedzial to swoim dzieca a jedna z corek ze sama by poszla tylko , ze zrobila by cycki :lol: Ale bylo gadania, wiecej niz o moim nosie :roll: Z reszta o nosie tez mowili ze fanaberia. Ale juz po sama przyznala mi racje i powiedziala ze nosek kierwsza klasa :D

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 16 sie 2006, 19:48

o cholera..nie wesolo starsze panie daja popalic :hep: :-))

lenka ..pogadaj z chlopakiem..niech jej naswietli sprawe :wink:

ewa..urzadzaj sie i to szybko .....i wiesz co..moze zdecydujcie sie na dziecko..te nieprzespane noce...to jest to.. :gaga2: :-)) ...napewno sie nie zdecyduje wprowadzic :lover:

Sam....niegrzeczna dziewczynka... :lool:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”