i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 16 sie 2006, 00:08

nawet nie wiem gdzie o tym napisac :(

Wlasnie sie dowiedzialam ze moj przyjaciel rozstal sie ze swoja dziewczyna (byli razem 7 lat) :cry:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 16 sie 2006, 11:37

w dziale jest mi dzisiaj bardzo smutno :(
ale to przykre...tyle lat....hmmm choc moze to lepsze niz ciagniecie "gniota"... :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 27 sie 2006, 11:56

Witam Dziewczyny:)))
Ja wlasnie wrocilam z wakacji.....przez cale 2 tygodnie On non stop dzwonil,pisal ze mnie kocha itd.....wrocil z Danii(pracowal tam)specjalnie dla mnie i wciaz mnie blagal.........a ja powiedzialam NIE!!!!!:))))
Sklocil mnie z przyjaciolka(to jego zemsta za to ze nie chcialam) i teraz nie mam juz nikogo:((Jezdzi teraz po roznych dyskotekach,ma durne opisy-cos w stylu EXTRA SIE BAWIE!!!itd....chce po prostu mi pokazac ze on sie super bawi i szuka laski.
Jest strasznie msciwy co mi teraz udowodnil:((

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 27 sie 2006, 12:08

Vaneskaa pisze: Jest strasznie msciwy co mi teraz udowodnil:((

Tym większe gratulację, ze powiedziałaś nie
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 27 sie 2006, 12:11

Vaneska, to normlane, błagal i nic nie wskurał wiec teraz chce Ci pokazac ze jest facet z jajami i sobie poradzi- żenada takie zachowanie!!!
Ale Ty Kochana i tak jestes górą, nie załamuj sie tylko korzystaj z życia :!: :!: :!: :D

haha dla pocieszenia moge Ci powiedziec ze mój były tez płakal i dzwonil i pisal itd, a teraz tez ma wesołe opisy :wink:
mi to jednak nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, ciesze sie ze dal sobie spokoj i zaczyna życ na nowo, zycze mu jak najlepiej, a ze ja jestem teraz w 7 niebie szczescia to tym lepiej ze jemu juz przeszlo i dał mi świety spokój :D
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 sie 2006, 12:15

Vaneskaa, normalka najpierw Cię błagał, a jak wiedział, że nic nie wskura to po prostu udaje i chce Tobie udowodnić, że umie sobie bez Ciebie poradzić. Więc specjalnie ma napisy na gg, będzie robił wszystko by pokazać, że umie bez Ciebie żyć, nawet jak on wie e głębi duszy, że stracił największy skarb.
fakt jest taki, że my kobiety szybciej wracamy po kopach dostanych przez facetów, a oni niestety dłuzej dochodzą do siebie i najczęściej tłumią smutki w alkoholu -choć im to nie pomaga (chyba, ze na chwile zapomnieć)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 27 sie 2006, 17:25

I nie daje mi spokoju....ok 10 minut temu wyslal smsa ze mnie juz nie chce znac i ze zniszczylam jemu zycie a on chcial dobrze i przeze mnie jest nieszczesliwy.........a teraz dostalam smsa....Kocham Cie i dlaczego mnie tak krzywdzic ,wroc w me ramiona......Hmmmm
No szkoda gadac....
Aha pamietacie Anke o ktorej opowiadalam.....ma faceta i wyjechala z nim do Hiszpanii na wakacje.
Wiec ten moj byly moze dlatego tak mi jeszcze zawraca gitare,bo nie ma jego pocieszycielki-su**
Najlepszym lekarstwem dla mnie jest nowa milosc....nie bede szukala faceta na sile,ale moze w sobote wybiore sie na impreze z kolezanka:))Bo przyjaciolke juz stracilam:((

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 28 sie 2006, 09:42

hmmm powiem tylko tak ja pierdole!!!!
dzis mialam w nocy tel od mojego byłego, oczywiscie nie odebrałam, wiec gnój nagral mi sie na poczte i rzucał bluzgami na mnie, chyba był na jakiejs popijawie bo razem z kumplem obrzucali mnie wyzwiskami....
żenada...
najpierw płacze i mowi ze bedzie kochal do konca zycia ...sranie w banie....
a potem robi takie numery :roll:
do tego gada ze jak spotka Młodego to mu wpierd**
cos czuje ze musial nas widziec wczoraj, jak sobie spacerowalismy po kinie
Boze co za prostak!!!
a jakie ma opisy na gg...
no comment po prostu
faceci to takie pojeby!!!!
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 28 sie 2006, 10:15

a ja miałam do drugiej w nocy atak smsowy.... że się błąka po mieście i nie wie gdzie ma pójść........że mógłby wszystko teraz postawić na jedna karte....... niech idzie w cholere!!!!!

własnie dostałam sms czy chce żeby jednak ze mną pojechał na op jutro...... :roll:

edit:
wiec mam siezastanowić bo on tak bardzo chciałby mi pomóc...... :?
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 28 sie 2006, 10:30

Gaga co sobie bedziesz operowala?
Dominicana faceci to pojeb** na Twoim miejscu to z nerwow chyba bym go zablokowala na gg....jak tak mozna...cham !!!Chociaz cham to chyba za grzecznie powiedziane...
A jezeli chodzi o mojego bylego to wczoraj w nocy zadzwonil i blagal mnie zebym do niego wrocila,plaszczyl sie i mowil ze dla mnie wszystko zrobi,a pozniej wyslal smsa ze jego rodzice mnie nienawidza bo slyszeli nasza rozmowe.CO ZA dXXXk!!!!
JA CHCE NORMALNEGO FACETA:((((((

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”