Jaki najpiekniejszy komplement uslyszalas ??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aga23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aga23 » 12 sie 2006, 12:43

Mój chłopak ostatnio powiedział: "dzień, w którym cię spotkałem zaliczam do najszczęśliwszych w życiu". Tak mi się fajnie wtedy na serduszku zrobiło :D
Ju¿ po!:)
1 luty- powiêkszenie piersi u dr Stañczyka

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 13 sie 2006, 19:49

ja ostatnio uslyszalam od mojego Młodego "że działam na niego jak polączenie chilli i tequilli" :wink: nie wiem czy to czasem nie słowa z jakiejs piosenki, ale fajnie mi sie zrobiło :wink: :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 13 sie 2006, 20:01

Dominicana to słowa piosenki mojego znajomego - Liroya z płyty bestseller.
ale przynajmniej koleś zna się na muzyce :wink:

ja już słyszałam kawałki z nowej płyty- drżyjcie :D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 13 sie 2006, 20:18

haha tak tez myślalam :lol:
ale co tam, młody ma i tak u mnie plusa 8)

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 13 sie 2006, 20:20

Tydzien a moze i dluzej smialam sie z komplementu jaki zaserwowal mi kiedys lekarz ginekolog. Podczas wywiadu zapytal ile mam lat i czy mam dzieci... i tu odpowiedz przeczaca...a on na to (z oburzeniem!): "Dlaczego? Taki material genetyczny nie moze sie zmarnowac !! "

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 13 sie 2006, 20:24

Domi powiedz młodemu że mnie ma plusa za znajomość dobrego kawałka :wink:
daj troche tej mordki w zwierzaki dla mnie na pocieszenie bo ciutke samotna jestem :roll: wiesz co ja pipa zrobiłam- byłam w trójmieście i zapomniałam się odezwać i zobaczyć moją pocieche osobiście :cry:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 13 sie 2006, 20:38

no nie :!: a Bońka z chęcia poznalaby ciocie Gage :wink:
zaraz cos zapodam w ziwerzakach :wink:

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 15 sie 2006, 23:02

Opowiem Wam zabawną historyjkę. Idziemy z kumpelką chodnikiem wzdłuż ulicy na której zrobił się korek do ronda. Nagle wychyla się 4 chłopaczków z samochodu, którzy krzyczą do nas: Cześć dziewczyny. My też coś tam odkrzykujemy i oczywiście machamy łapkami, nagle słyszymy trzask i brzęk zbitej szyby. A to nasi adoratorzy zaparkowali w tylku samochodu stojącego przed nimi :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 29 sie 2006, 16:36

Ostatnio byłam chora i męczył mnie straszliwie suchy kaszel. No i w czasie kolejnego "ataku kaszlu" mój misiek mówi - "pięknie wyglądasz jak kaszlesz" :shock: Wyobraźcie sobie jak ja wtedy wyglądałam - oczy mi już wyłaziły z oczodołów, byłam już sina od tego kaszlania, bo się krztusiłam i dusiłam a on mi taki komplement zaserwował :lol: :lol: Oczywiście zaraz się poprawił, że zawsze jestem śliczna, ale jak kaszlę to szczególnie :lol: :lol: :lol: No i jeszcze następnego dnia - chora, w dresach, tłuste włosy związane w kucyk, zero makijażu, zmęczona i niewyspana po kolejnym weselu- a on mi mówi, że jestem najpiękniejsza na świecie :oops: :oops: I zrozum tu facetów :wink: A jak stoję 4 godziny przed lustrem i robię make up jak z okładki to musi być święto lasu, żeby to zauważył i jakoś skomentował :P
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 wrz 2006, 19:08

Fajnie sie czyta Wasze historyjki... bbuja ...faceci potrafia byc czasami nieziemsko mili i kochani... :P

- a ja mam schize po moim nieudanym schoppingu...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1323.gif

dzisiaj takie cos sie wydarzylo :? :

ide se z kolezanka i gadam(co ja mowie :lol: ) -dre sie po polsku (leca ku..y i takie tam inne) merde - nagle podchodzi facet (po trzydziesce) , obok niego jakas pani (mloda laska) i zagaduje do nas czy mamy chwilke :evil: - na to moja kumpela -"ze nie, wlasnie sie spieszymy..." buuu
Na to ten gosc (do mnie) -" jak nie masz teraz czasu ,to przyjdz jutro po 12:00 w to samo miejsce, prosze ... :shock:...mialbym dla Ciebie propozycje :shock: :? :roll:
i dodal: "potrzebuje Twoja twarz - masz to cos..." [smilie=to funny.gif]

-i wciska mi w lapki swoja wizytowke... :lool:

[smilie=yellowcolorz4_pdt_06.gif]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”