Nadżerka

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 14 sie 2006, 08:29

Z wypalanką jest tak, że po niej robią się blizny a to jest już wskazanie do cesarki. DLatego jej się nie poleca przed ciążą, chyba że jaet naprawdę duża. Ale ważne jest żeby ją leczyć jakimiś globulkami czy czymś bo nieleczona może doprowadzić do zmian rakowych.
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 14 sie 2006, 09:08

Angelika.. :)
napewno nie jest tak zle.. :P ..przy zapaleniu pecherze czasem boli wszystko, latwo tez wtedy o zapalenie jajnikow bo to wszysto lezy blisko siebie, i powodem stanu zapalnego jest ta sama bakteria..to sa slowa mojego doktorka, bo ja mam tez problem z pecherzem ...non stop :lol:
pij duzo soku z zurawiny..on jest naprawde na te sprawy jedyny, ta bakteria ktora powoduje to nienawidzi tego kwasu z zurawin .Pozatym szybciutko biegnij do lekarza bo z tego co mowisz to wlasnie moga byc jajniki temu brzuch Cie tak boli.
Glowa do gory :D

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 14 sie 2006, 22:37

blondii22 mi przy pobieraniu tez poleciala krew,ale mi powiedziano,ze jak sie bierze tabletki antykoncepcyjne to jest normalne(ja wtedy bylam na pigulkach).przy nadzerce krwawiacej mialabys krwawienia podczas stosunku.

andzelika :) nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze :)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 14 sie 2006, 22:42

no i dupa.. :(
dostalam okres i zas musze czekac :cry:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 15 sie 2006, 09:30

angelika..nie dupa..tylko super..po pierwsze nie jestes w ciazy.. :-))
po drugie zdrowa laska jestes. :gg: .po przecie..najlepiej pobierac cytologie zaraz po okresie..same plusy.. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 15 sie 2006, 15:03

ja tez mam nadzerke :? znowu :? niecale 2 lata temu mialam wymrazana i znowu cholerstwo sie pojawilo, na dodatek tak jak Angelika znowu nekaja mnie nawracajace zapalenia pecherza, wydaje mi sie ze to przez ta pieprzona nadzerke bo po zabeigu wszystko wrocilo do normy :( kurde jak tylko przestaje brac furagin wszustko wraca :/ koszmar :!:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 15 sie 2006, 15:08

Merlinka..jakbym siebie slyszala...
teraz przerzucilam sie na sok z zurawin..bo sie boje ,ze za chwile Furagin nie bedzie juz dzialal na mnie.. :roll:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 15 sie 2006, 15:14

ja juz nie wiem co mam robic ze soba :/ dr kazal mi zrobic badanie moczu na posiew i chyba wezme jakies antybiotyki a pozniej dalsza kuracja furaginem :roll: problem w tym ze przed badaniem trzeba kilka dni nic nie brac a ja nie przezyje w pracy bez lekow :evil: Blondi zwykly sok z zurawin czy jakis specjalny - leczniczy ?

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 15 sie 2006, 15:22

taki zwykly ze sklepu to nie..najlepiej kupic w jakejs aptece...a jeszcze lepiej w sklepie z lekami naturalnymi, ziolowymi...gdzies wczesniej w temacie o zapaleniu pecherza dziewczyny pisaly gdzie to mozna kupic ...
sprobuj to naprawde dziala..tutaj w Szwecji poradzila mi to taka babcia ktora mowila , ze miala z tym taki problem ze nie dzialaly na nia juz antybiaotyki...a to jej pomoglo :wink:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 15 sie 2006, 16:21

dziewczyny chcialam sie z wami podzielic moja historia nawracajacych zapalen pecherza. Mianowicie bedac z moim exem praktycznie non stop nekalo mnie zapalenie grzybiczne pochwy i wlasnie wciaz nawracajace zapalenie pecherza z okropnym bolem podczas siusiania i ciaglym uczuciem parcia na pecherz, to byl koszmar! Wciaz smarowalam sie roznymi masciami i nie ruszalam sie z domu bez furaginu, poniewaz balam sie ze w pracy czy szkole dopadnie mnie ten koszmar. I co ciekawe po rozstaniu z nim raz na zawsze rozstalam sie z grzybica i zapaleniami pecherza! wiem ze to moze jakis zbieg okolicznosci ale wyczytalam gdzies ze czasem moze sie zdarzyc tak ze partner nosi w sobie jakas bakterie ktora u niego nie wyrzadza krzywdy a ta druga osobe meczy i dreczy ciaglymi nawrotami takich czy innych dolegliwosci. dziwne ale moze w tym cos jest, ja od czterech lat mam spokuj, wlasnie tyle ile od mojego exa, pozatym nie uzywalam zadnych innych lekow jak furaginu wiec zadna innowacja nie miala tu miejsca.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”