i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 11 sie 2006, 16:49

Vanessska - trzymaj się i bądź wreszcie szczęśliwa! :D życzę Ci żebyś spotkała kogoś, z kim przeżyjesz prawdziwą miłość, a nie takie schizy :roll:

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 11 sie 2006, 16:51

Dziewczyny wlasnie mi wyslal smsa o tresci..... Kocham Cie i dwie smutne minki.Chyba on chce zebym poszla na litosc,ale ja nic nie odpisze:)Bede twarda do samego konca:)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 11 sie 2006, 17:15

Vaneskaa SUPER!!!!!!!
Nie daj sie, branie na litość to standard, mówie Ci teraz zycie sie dopiero zacznie, korzystaj z niego i bierz wszystko garściami :D
Boże nawet nie wiesz jak sie ciesze :D
mimo ze znamy sie tylko wirtulanie to jednka Twoj problem utknął mi strasznie w głoqwie i czesto o Tobie myslalam, teraz juz wiem ze bedzie wszystko ok :D
Tylko pamietaj nie łam sie bo w dupe dostaniesz od nas :!: :twisted:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 sie 2006, 17:19

zgadza sie , :lol:
lepiej z nami nie zaczynaj :twisted:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 11 sie 2006, 17:31

Vaneskaa mam ochotę cię normalnie uścisnąć. Tak MOOOOOOOCNOOOO. Zuch dziewczyna!!!!!!!!!!!!Nawet nie wiesz jak się cieszę, że odnalazłaś w sobie siłę na zakończenie tego związku!!!!Buziaki dla Ciebiehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kocham.gif Bądź twarda i nie łam się. Mógł wcześniej pomyśleć nad swoim postępowaniem w stosunku do Ciebie. Jego smutne minki to tylko gra, mająca na celu wywołanie kobiecej litości. Niech spada na szczaw. A ty kochana żyj pełną piersią i korzystaj z życia!!!! Młodziutka jesteś i gdzieś tam czeka na Ciebie twój książe, który będzie Cię nosił na rękach i troszczył się o Ciebie oraz twoich rodziców. Gratuluję!!!
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 11 sie 2006, 18:09

Tak siedze i czytam co piszecie.....i tak mi sie buźka śmieje.....no aż mam łzy w oczach....

Jeszcze raz...DZIEKUJE...KOCHANE JESTESCIE:)))

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 sie 2006, 18:37

Vaneskaa - zapomnisz o facecie ,wszytko sie ulozy... :)
Czasami serce nie sluga... ...ale mamy tez rozum, prawda ???

Mysl o sobie kochana i nie zakladaj wiecej takich watkow na forum... :lol: :wink:

Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1843.gif

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 13 sie 2006, 23:12

blondi 222 pisze: mialam nadzieje ,ze nie dolaczysz do grona dziewczyn ktore mialam przyjemnosc poznac tu na forum..a ktore niestety nie maja na tyle sily i odwagi aby zakonczyc swoje toksyczne zwiazki...bardzo to jest smutne :(
Nie wiem czy mam tyle siły, ale wiem, że muszę ją wykrzesać ...
Czy mój związek jest toksyczny? hmmm ... w pewnym sensie na pewno tak, bo moim mężem rządzi alkohol :( Nie żebym się nad sobą rozczulała, ale żal mi tych dwóch lat małżeństwa, z czego jakieś półtora roku to obietnice, że to już ostani raz... Myślę, że i tak długo wytrzymałam ... To dopiero półrocze 2006, a ja przeżyłam już śmierć ukochanego psa, rozpada mi się związek. Mam nadzieję, że na tym się skończy ...
To na tyle ... idę spać, albo przynajmniej spróbuję zasnąć ...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 13 sie 2006, 23:19

agusia ...trzymaj sie... pamietaj , ze po kazdej nocy nadchodzi dzien, po kazdej burzy swieci slonce..dla ciebie tez napewno zaswieci..
dobranoc... :)

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 14 sie 2006, 23:21

a ja tylko dodam, że "świeze łzy zatrą ślady starych" ... ale niestety tak jest zawsze- gdy wali się świat, wszystko rozpada się na kawałki i wydaje się wtedy że to już koniec... a jednak radości przychodzą z zaskoczenia :) powodzenia

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”