i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2006, 10:42

mnie ciary aż przelecialy jak to przeczytalam!!
kijem bym zatukła takiego chama i prostaka!!
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 10 sie 2006, 10:44

do wora i do Wisły z nim :evil: :lol: !!!

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2006, 10:52

taaa ale pamietaj zeby mu buty z betonu odlać i wtedy do wora i do wisły :!: :evil:

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 10 sie 2006, 11:12

Dziewczyny macie ze wszystkim racje....
Ja tez nie bylam idealna, ale nawet przez 1 sekunde nie pomyslalam o innym facecie:((
On za to az za duzo myslal o innych.Ostatnio rozmawialam z jego mama....powiedziala ze dziewczyna z ktora on sie ozeni bedzie miala przechlapane...
Najgorsze jest to ze jak juz mowilam to jest koniec,to od razu wyobrazalam sobie ze on bedzie z ta Anka i mieklam:(Bo za wszelka cene nie chcialam do tego doposcic!Glupia bylam:(Chyba sa siebie warci
Ona tak jak pisalam typowa szma...zdradzala kazdego swojego faceta,wiekszosci z moich kumpli ze studiow dala... laska bez zadnych zasad moralnych,bez poszanowania.....
Powiem Dziewczyny szczerze ze to jest 1/100000 tego co sie dzialo(np. ze on by chcial to zrobic z dziewczyna ktora ma mala pupe:(,a ja mam wielka-waze 54 kg ).To jeszcze nic w porownaniu co robil pozniej:(I zawsze to tak przeinaczal ze to ja bylam winna i do niego wracalam...

Chcialam Wam Dziewczyny podziekowac za to wsparcie,teraz czuje sie silniejsza, aby z nim zakonczyc to bagno w ktorym tkwilam.....W niedziele wyjezdzam na wakacje(2 tygodnie)wiec nie bede miala z nim zadnego kontaktu....
Jeszcze raz Dziewczyny dziękuje z całego serca....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2006, 11:18

Vaneskaa ja Cie prosze :!: dziewczyno dasz sobie rade sama zobaczysz!!
Ten gnój totalnie Cie poniża, nie możesz na to pozwalac!
powiem Ci ze mój zwiazek nie byl idealny ale takie rzeczy nigdy nie moglyby miec miejsca, takie texty itd. To sie w glowie nie miesic co tu piszesz.
Cyztam to jak jakas ksiązke skandaliczną!
Wyjedz na te wakacje i daj sobie z nim spokoj, my na forum Ci pomożemy zawsze i wszedzie.
a jak nie to pwadaj do gdyni ja sie Toba zajme :wink:
zobaczysz jak fajnie mozna życ bez faceta!! imprezy, szaleństwa, czasem ksiązka i relax dla samej siebie, kolezanki, posiadówki w pubach!
Vansekaa zacznij życ!!!! :wink:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 10 sie 2006, 11:30

Vaneskaa uciekaj od niego!!!!!!!!!!!!Boshe jak czytam o świniach(czyt. facetach) którzy wszystko przeinaczają tak, żeby wyszło, że on jest święty a kobieta wszystkiego winna to mam ochotę zastrzelić na miejscu takiego!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Vaneskaa zostaw go jak najszybciej. Na świecie jest tylu porządnych facetów!!!!!!! A to jest jakiś kolejny psychol, który Cię wykończy psychicznie jak z nim zostaniesz. A do tego koleś ma strasznie niskie poczucie własnej wartości i próbuje to zasłonić swoim postępowaniem.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 10 sie 2006, 11:33

naprawde Ci wspolczuje :(
poprostu nie wim co powiedzie. bo po takim czyms co zafundowal Ci ten gnojek moim zdaniem powinnas pogadac z psychologiem. Z tego co piszesz on calkowicie zrujnowal twoje poczucie wartosci i dlatego ty sie teraz tak bojisz zostac sama , i ze nikogo sobie juz nie znajdziesz.
dobrze ze tutaj trafilas na forum... my cie wyprowadzimy z bledu :wink:
dobrze , ze jedziesz na wakacjie ...nabierzesz dystansu do tego wszystkiego :!: milych wakacji :!:

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 10 sie 2006, 11:37

zgadzam się z Gracja że to PSYCHOL, szczęście i cały sens życia znajduje w niszczeniu i gnębieniu innych :twisted:

on powinien się leczyć w trybie pilnym, a Ty tez bedziesz musiała jeśli z nim zostaniesz :cry:

oddaj go tej Ance (nawet za dopłatą), to najlepsze co możesz zrobić wrogowi :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 10 sie 2006, 12:20

Tak milo takie slowa uslyszec... :)
Dzisiaj z nim porozmawiam i zdecydowanie powiem KONIEC,wyjade na 2 tygodnie i podpoczne od tego wszystkiego.Wrzesien jakos zleci,w pazdzierniku zaczynam 5 rok trudiow(PŚ)a w listopadzie op. noska u dr Skupina.Najgorsze jest to ze on jest na tej samej uczelni co ja,tez jest na 5 roku i bedziemy sie na pewno widywali:/
O tym wszystkim co bylo chce jak najszybciej zapomniec:((malo powiedziane chc,ja musze zapomniec
To wszystko o czym napisalam wczesniej to jest male piwo w porownaniu do tego co mi zaserwowal pozniej....przyjechal i powiedzial ze zrywa ze mna bo nie chce mnie skrzywdzic.Jego marzeniem jest sprobowac z inna laska.Wiec on ze mna zrywa i przeleci inna laske i wroci do mnie.Powiedzial ze wezmie sie za Anke bo ja bedzie najlatwiej przeleciec..
Umawiali sie do kina,chodzili na piwka....a ja siedzialam,plakalam,z nerwow co 5 minut wymiotowalam....najgorszy okres mojego zycia..
Pare dni po tym wrocil do mnie i powiedzial ze jednak chce byc ze mna-a ja glupia sie zgodzilam.Non stop slyszalam ze mam duza pupe i ze mam sie odchudzac.Tak jak pisalam wczesniej nie jestem grua,a pupe mam normalna,nie jest ona super mala ale jest normalna.Mowil o moim nosie,ze jest duzy....a ja popadalam w kompleksy:(
Uwazam ze to wszystko moja wina,bo gdybym byla madra to juz dawno bym go zostawila...

Awatar użytkownika
misiu9999_2005
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: misiu9999_2005 » 10 sie 2006, 12:48

ale jazda..... :roll:

teraz Ty mu powiedz proszę, że ma małego fi**** i że jest słaby w łóżku,
a Ty z miłości i litości nie chciałaś mu o tym wcześniej powiedzieć.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”