Moderator: Zespół I
To może świadczyć też o tym że Twój ukochany zatrzymuje się również na widok innych nóg...oby tylko!ilona_ol pisze:ja ciagle słyszę komplementy róznego rodzaju ale dwa najbardziej utkwiły mi w głowie: raz przechodząc obok 2 chłopaków usłyszałam jak jeden mówi do drugiego"patrz jaką ma piekna dupcię" a gdy się odwróciłam by mu cos odpowiedzieć, odpowiedział z niewinną minką "no co, piekno jest po to by je podziwiać!" no i mnie rozbroił. A drugi to historia mojego męża którą mi opowiedział. Zawsze podobały mu sie moje nogi a nogi kobiece to wogóle jego fetysz. Wiec kiedys na mieście zobaczył dziewczyne z pieknymi nogami i musiał zatrzymać auto aby sie tym nogom przyjrzeć, a gdy dziewczyna go mijała popatrzył do góry i zobaczyła że to ja! Dodam ze wtedy bylismy juz jakis czas ze sobą. To najfajniejsze komplementy jeśli chodzi o fizyczność jakie zapamietałam reszta to jak u innych dziewczyn: oklepana ( piekne usta, oczy, włosy itp.)
Wow!!! You are the winner! Congratulations!nowka pisze:Moj maz nie jest komplemenciarzem ale jak juz prawi mi to bardzo orginalne komplementy typu: siedzimy w restauracji w gronie znajomych w pewnym momencie nachyla sie i szepcze mi do ucha" szkoda, ze jestes mezatka, bo tylko to mnie powstrzymuje przed kleknieciem na kolana i proszeniem Cię zebys zostala moja zona". Powiem wam, ze poplynely mi male lezki wzruszenia. Dodam, ze jestesmy 14 lat po slubie :lol: :lol: