:arrow: Mijka moze to dlatego ze ja mysle tylko o mieszkaniu i by go nie sprzedac by miec dobry potem start po szkole....tak sie jakos zaprogramowalam
Na pewno nie zaprosi bo ja jestem wspolwlascicielka i wezwe policje ha ha ....ale on tak nie zrobi.Mieszkamy razem ...bo on jeszcze nie wie co bedzie z tamta laska

Jedzie tak jak mowilam do Polski na caly wrzesien a jej nie widzial od listopada zeszlego roku....
Kochane ja sie na niego nie patrze z miloscia...tak gleboko mnie zranil, boli tylko poczucie osamotnienia, i to ze cos takiego mi zrobil...
:arrow: Marunia te cycki to mnie teraz w dobrym humorze utrzymuja i szaleje po dicho i tancuje :D i wszystko na mnie pasuje
Jak bylismy razem to za bardzo zylam JEGO zyciem i nie utrzymywalam za bardzo kontaktow towarzyskich tylko po pracy szybko do domu by spedzic czas z ukochanym....ktory jak mielismy dzien wolny silki sobie nie odpuscil.
:arrow: Magio no wlasnie...tylko ostatnio to on sie poplakal....(bo tak go podkopalam moja gatka) ze tez nie wie co bedzie i bla bla bla....a niech sobie h....j jedzie i na na lasce pojedzie ja juz w zyciu nie moglabym go pokochac za to wszystko
Ale dalej boli...zachwianie mojego swiata i bezpieczenstwa...mam rozne zmiany nastroju i wiary ze sie ulozy....ALE DZIEKUJE ZA WAS