czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 04 sie 2006, 22:36

Cos popieprzylam Szyszunia :wink: Chodzilo mi o to ze duzo zawartych lub prowadzonych znajomosci na odleglosc,przez telefony i gg dobrze sie konczy i ludzie sa razem...i u niego tez moze dobrze sie skonczy ten jego pol korespondencyjny romans...tylko ze w miedzyczasie...podeptali moje zycie....

Ostatnie dni sa dla mnie gorsze od tych pierwszych....jestem przerazona i ogarnia mnie panika, strach co to bedzie jak to sie potoczy bo niczego nie jestem juz pewna....
Kretynka....znalazlam jego telefon i przeczytalam wszystkie smsy jakie do siebie sla.....koteczku-slodziutkie caluski...kupilam nowa sexy czarna koszulke....a on:kochanie, pragne cie tak ze nie moge zasnac....itp....prawie zwymiotowalam widzac co dzialo sie za moimi plecami do niedawna!!!!To tak jak powtorka z naszej historii, ona sie niczym specjanym nie rozni ode mnie .....
Jestem chora z rozpaczy bo moje dotychczas poukladane zycie runelo..i lezy w gruzach i tylko ja nie moge sie podniesc....
Co do mieszkania to on powiedzial ze jak bedzie sobie chcial z nia zycie uozyc i ja tu sprowadzi-czego nie jest pewien....to on sie wyprowadzi i trzeba bedzie znalezc jakas parke by mieszkala u nas w sypialni a bede miala duzy pokoj......na razie po wrzesniu kiedy to wreszcie"wynagrodza sobie stracony czas"(jak to ujeli w smsie)On wraca tutaj do naszego domu i zobaczymy co bedzie dalej....ja nie chce nowych, obcych ludzi pod moim dachem....nie chce zmian.....boze jak sie boje tego wszystkiego i tego ze mam tylko siebie :cry: :cry: :cry:
I dlatego w tym tygodniu jest mi gorzej i jak poszlam do pracy to prawie od razu wyslaliby mnie do Polski....no ale mam bileciki na ten czwartek do nastepnego czwartku.Mama przeze mnie rozchoruje sie na serce i krzyczy na mnie bym zostawila tego morderce i wracala do domu i ja bym tak z checia zrobila ale musze miec papierek z jakiejs szkoly....zeby starczylo mi sil by zaczac te studia i sie wciagnac..jak pierwszy rok zrobie i nie bede chciala isc dalej to drugi rok dokoncze na studium wieczorowo i to bedie 2 lata.Ide do prawnika po porade by zobaczyc jaka mam wladze jako wspolwlasciciel mieszkania w razie gdyby te zdzire chcial tu sprowadzic.A gdybysmy nie dali rady i musieli sprzedac te mieszkanie(mimo ze on zarzeka sie ze je zatrzymamy na nast.2 lata)to kolezanka z pracy powiedziala ze zawsze mam u niej miejsce....kochana :wink: :cry:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 04 sie 2006, 23:22

ghostdog...naprawde ciesze sie,ze jedziesz do polski ,odwiedzisz mame i nie bedziesz musiala sie na niego patrzec :!:

zobaczysz,ze ten wyjazd dobrze ci zrobi.bede troszeczke tesknic za naszymi pogaduszkami i za twoim towarzystwem.mam nadzieje,ze po powrocie zobacze cie pelna energi :!:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 04 sie 2006, 23:28

Aha...wiesz ze energie mam ale ona jest jakas nienaturalna.... :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 04 sie 2006, 23:30

ghost Słonko..może warto pomysleć..czas na zmiany???? i zacząć pomalutku...albo raz a porządnie..może mnie boleć bedzie... im szybciej się wyzwolisz a Ela ma racje...wyjazd dobrze Ci zrobi...
ja robie dokladnie to samo..musze przemyslec wiele rzeczy :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 04 sie 2006, 23:54

Ghostdog trzymaj sie kochana,i wszystkie tu kobietki.
z tego co sie dzieje wynika ze najlepiej jest byc bezwzgledna su**!!
ale jestem zla,mnie tez moj nie oszczedza...

pozdrwiam wszystkie cieplo

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 05 sie 2006, 00:03

angelika , wydajesz sie byc twarda kobieta.jak to jest,ze faceci sa takimi egoistami,ze w ulamek sekudny potrafia zmienic doslownie wszystko.
facet ghostdog mial z nia wszystko o czym mozna zamarzyc.mieszkanie,kochajaca dziewczyne,jej cieplo i zaufanie....a teraz nie dosc,ze zranil tak bliska mu osobe to jeszcze oboje beda musieli zaczac wszystko od poczatku.ja tego nie pojmuje.patrzac dzisiaj na niego pomyslalam sobie"facet cos ty zrobil,Bog ci chyba rozum odebral".niejeden chcialby sie z nim zamienic.facet nie docenia tego co ma.
ja jestem pewna,ze ta laska mysli,ze to ustawiony gosc z kasa.tak naprawde wszystko co osiagnal to zawdziecza ghostdog.laska mysli,ze jak on 6 lat za granica siedzi to ma pewnie sporo funciakow na koncie.jeszcze ja zycie rozczaruje.czuje to w kosciach!to jest inaczej jak facet przyjedzie do polski,zabawia sie, on placi,a co innego jak laska mialaby przyjechac na stale do niego zakasac rekawy i do roboty.
jestem pewna,ze on bedzie chcial wrocic do ghostdog.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 05 sie 2006, 00:04

angelika pisze:ghost Słonko..może warto pomysleć..czas na zmiany???? i zacząć pomalutku...albo raz a porzadnie
Wiem musze byc silna bo inaczej sie poddam i oszaleje jezeli bede wciaz myslala JAK TO SIE MOGLO STAC?
Obawiam sie ze w domu Mama rece zalamie bo tak schudlam(i oby dziadostwo nie wrocilo :lol: )Ale mi jest tak dobrze bo jestem inna niz jak bylam z nim ....ale wszystko wisi na mnie i na jakies wyjscie musze cos wymyslec.....a w Polsce uderze po nowa fryzurke...no moze troche odswiezona :wink:
Eluniu....bo takie wlasnie sa tutaj realia....mam nadzieje ze bedzie tak jak powiedzial mi to dzis w nocy ze"mam takie mysli ze pewnego dnia stwierdze ze zrobilem najwiekszy blad mojego zycia"...no i zrobil!

Tak tak Kabarku...nie badz za dobra ....

Nie zapominaj Elu ze on mial wszystko a ostatnio nawet SILIKONKI ha ha ha :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 05 sie 2006, 00:13

elajustyna pisze:angelika , wydajesz sie byc twarda kobieta.jak to jest,ze faceci sa takimi egoistami,ze w ulamek sekudny potrafia zmienic doslownie wszystko.
facet ghostdog mial z nia wszystko o czym mozna zamarzyc.mieszkanie,kochajaca dziewczyne,jej cieplo i zaufanie....a teraz nie dosc,ze zranil tak bliska mu osobe to jeszcze oboje beda musieli zaczac wszystko od poczatku.ja tego nie pojmuje.patrzac dzisiaj na niego pomyslalam sobie"facet cos ty zrobil,Bog ci chyba rozum odebral".niejeden chcialby sie z nim zamienic.facet nie docenia tego co ma.
ja jestem pewna,ze ta laska mysli,ze to ustawiony gosc z kasa.tak naprawde wszystko co osiagnal to zawdziecza ghostdog.laska mysli,ze jak on 6 lat za granica siedzi to ma pewnie sporo funciakow na koncie.jeszcze ja zycie rozczaruje.czuje to w kosciach!to jest inaczej jak facet przyjedzie do polski,zabawia sie, on placi,a co innego jak laska mialaby przyjechac na stale do niego zakasac rekawy i do roboty.
jestem pewna,ze on bedzie chcial wrocic do ghostdog.

i bedzie chcial...wiesz w moich watkach o zonatych facetach tam pisalam moja historie...
ale wracajac kazdy kolejny cios teraz juz lepiej znosze...
uodparniam sie ale i zamykam....
to co piszesz o ghost to jakbym siebie widziala
wial wszystko sex 2 razy na dzien obiadki wszystko posprzatabne....za przeproszeniem nawet nie pierdlam przy nim ...nigdy przez 3 lata :D
tka chcialam byc dobra to poszedl innej smrody wachac... :twisted:
tylko ze mnie zostawil w ciazy
i ciesze zie ze ghost tego nie musi przezywac...
moj chcial wrocic i Ghost tez docenia ale za pozno...i m tak latwo glupim zauroczeniem wszystko zepsuc

a do GHost sloneczko cos ci powiem...
zamartiwasz sie ze Im bedzie dobrze ...ze oni jak Wy byliscie itd...
wiesz ja myslalam to samo..ze czemy ONI skoro my tez tak mielismy...że moglismy miec nadal..
i wiesz co???
im sie rozwalilo że on ciagle o mnie myslal bedac z nia...a on..okazala sie zwykla zdzira...jk sie rozstawali mi napisala takiego smska
"fajnie bylo Twojego T. zbałamucić" możesz go sobie zabrac z powrotem...
widzisz takze im tez nie musi byc tak kolorowo....a teraz masz jasnośc kim jest i on i ona....
naprawde ciachnij to...
ghostdog pisze:.a w Polsce uderze po nowa fryzurke...no moze troche odswiezona :wink:
wiesz i to może być dobry początek zmian na lepsze :) od czegoś trzeba zacząc...:)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 05 sie 2006, 00:23

musze Angeliko i zrobie tak....juz mi lepiej :wink: I opowiadalam to dzis Eli....Wczoraj On powiedzial"wiesz chyba sprzedam twoj piercionek (zareczynowy)...bo i tak go nie nosisz...."Ja wczoraj chora po przeczytaniu tych smsow powiedzialam" Ok racja juz go nie moge nosic na palcu"
Ale za to dzis moja menedzerka mnie ciut podbuntowala i mowi"...M... niech on spada, to twoj pierscionek i jak chcesz to sama go sprzedaj i wez kase!"
No i wiecie co...przyszlam do domu i go zagadnelam mowiac ze ja mam bardzo emocjonalne podejscie do prezentow i ich nigdy nie wymieniam i oddaje (np od 4 lat ten sam zegarek....no bo to prezent)i mimo ze nie bede traktowala go juz jako zareczynowy to chce go sobie zostawic....no i lyknal...nie dam mu go(alez mial tupet)zeby wydal siano w Polsce na laske.BASTA.Dobre co nie? :D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 05 sie 2006, 00:26

hihi mi moj zakosil i Jej dal...
spytalam sie czy juz go nie stac na nic nowego... :)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”