Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Nie ma lekarstwa na autyzm, i w tym sensie autyzmu się nie leczy. Ale pomoc psychiatryczna jest niezbędna w celu zdiagnozowania zaburzenia, pewnie też monitorowania postępów w rozwoju i również w celu wyboru odp. leczenia farmakologicznego ( wspomagającego terapię ).
Przede wszystkim, dziecku powinno się zapewnić odpowiednią regularną terapię ( już bez udziału psychiatry ).
Podobno dziecko Toma Cruise`a i Kate Holmes nie istnieje.Jeszcze nikt go nie widzial.Takie zdjecia ciezarnej Kate znalazlam.Maja sugerowac nieudolna charakteryzacje Kate,ktora nie byla w ogole w ciazyhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... holmes.jpg
Eddieve, nie napisałam że autyzm leczy sie farmakologicznie tylko, ze nie idzie się z tym do psychiatry. zamiast do psychiatry idzie sie do psychologa lub terapeuty integracji sensorycznej. ale koniec o autyzmie.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....