Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Ska chyba bedzie ciężko..... bo jak na razie odwołałam wyjazd. Byłam w Berlinie w zeszłym tygodniu tylko na 2dni. na razie mam sajgon na miejscu i nie wiadomo kiedy się bede mogła ruszyć i gdzie....
nawet nie wiesz jak jestem wściekła o te stany a ja kuźwa za wizą ganiałam i po jaki grzyb
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
e ja jestem szara mysz,jak w awatarku,a figurka to tak wyszła na zdjęciu..
moje marzenie to nosic taką długą kite,włosy gladko zebrane do tyłu,jak u Ciebie,ale mi to niestety nie pasuje :?
ja jeszcze 3 lata temu moglam tylko pomazyc o takiej fryzurce, mialam takie uszy ze gdy jako dziecko sie bawilam z kolezankami w chowanego,i ukrywalam sie za drzewem, to cala bylam schowana tylko uszy wystawały,hahahaha :lol:
**29-04 dr ĂâÂŁĂâÂątkowski 300CC okrĂâÂągĂâÂłe ĂâÂśredni profil, miaĂâÂłam B/C wyszĂâÂło olbrzymie D + usta korium**
mara pisze:ska- zanim umre chce abys zrobila mi zdjecia- zgadzam sie na wszystko. naprawde.
mara,trzymam Cię za słowo! mam to tutaj "na piśmie"! :D
zrobimy coś lindberghowskiego- rozpięta męska biała koszula,rozwiane włosy,papieros, sentymentalne spojrzenie...
czy wolisz a la newton- szpile, kok i ostry wzork?
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....