Moderator: Zespół I

Dominicana pisze:jak ktos ma tępy charakter to nigdy sie nie zmieni![]()
![]()
ja tez nie wierze zeby jego podejscie sie zmienilo (tzn tego mojegoDominicana pisze:Merlinka...skąd ja to znam...jakbym czytała własne posty
![]()
jak co niektorzy wiedza mielismy przerwe w związku...to był jego wybór, potem blagal i skomlał zebym wrócila...wiec wroclam, mial sie zmienic...i co? moze tydzien było fajnie![]()
jak ktos ma tępy charakter to nigdy sie nie zmieni![]()
ja juz mu w to napewno nie uwierze....zawsze sie bałam podjac takie radykalne decyzje...o rozstaniu ...ale chyba juz nie mam siły
![]()
nie chce marnowac czasu, nie chce wiecznie siedziec w domu...widze Merilnka ze ty tez masz ten problem![]()
zreszta na horyzoncie widac koło mnie "kogoś" sympatycznego....pozyjemy zobaczymy, na razie mam ogromny dystans do wszystkiego....i nie wiem czy kiedykolwiek bede w stanie ufac facetowi![]()
ufam tylko sobie....chociaz czasem i z tym jest problem

Ja znowu mam faceta z ambicjami, który własną pracą dochodzi do wielu sukcesów. Siedzenie w jednym miejscu go męczy. Nie ogląda w ogóle telewizji, w domu go prawie wcale nie ma, bo cały czas coś robi. I wcale nie jestem tym zachwycona - cholera mnie bierze, bo my nawet na wakacje nie możemy pojechać - zawsze "cały świat" go potrzebuje - wiecznie milion telefonów i mnóstwo pracyDominicana pisze:chce faceta z ambicjami, z jajem, który jest aktywny i który czasem pomysli tez o mnie![]()