maxi pisze:Przy okazji panterki,prosze wszystkie mlode damy,ktore nas czytaja zeby sobie zapamietaly,ze panterka,podobnie jak koronka jest deseniem bardzo seksownym i "dwuznacznym".Z tego powodu dozwolona jest tylko na ubraniach o bardzo dobrej jakosci i dobrze wykonczonych.
maxi, zgadzam się, fajna babka z Ciebie
co do mody, nastolatek, figur....
wczoraj pierwszy raz od naprawdę ladnych kilku lat przeszlam się dwoma glównymi ulicami mojego miasta w centrum+ tzw.stary rynek......dżizes, jest naprawdę źle, albo wszyscy fajni ludzie wyjechali....Laseczki blondyneczki słodziutkie, ohydne pasemka w stylu zebra, króciutkie mini, tyłki odkryte nieważne szczupłe czy falujące....falbanki, koronki, maluśkie torebeczki-wszystko styl taki pretensjonalno-ordynarny momentami :twisted: i macanie na ławkach

, pod parasolkami...nienawidże tego, kobieta jak idzie z facetem wieczorem nieważne na drinka, żeby się przejść, na kawe papierosa powinna być damą...a nie wieszać się na facecie, glaskać, ślinić...a faceci...inny temat, ale albo ja jestem zdrowo w dekiel walnięta...albo naprawdę fajni faceci to wymierający gatunek
podsumowując podczas moich wczorajszych obserwacji nie widziałam ani jednej super ubranej babki (wiek nieważny), która wyróżniałby się z tłumu, nie mam na mysli jakies zjawiskowej piękności....a faceci....o boszeee, jak widzę białe adidasy, skarpety z logo nike, koszulka sportowa i łańcuch....to delikatnie mowiąc nie moja liga
Marunia rozglądałam się za Tobą, oglądalam na Dł.... kamienice....