czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 09 lip 2006, 12:40

Oczywiście, że ma silikony. Po naturalności u niej już dawno nie ma śladu. Nie za bardzo można się tu rozpisywać, bo to nie dział plotek, tylko czarnulek ( w domyśle: ładnych czarnulek ), więc szkoda miejsca na posh.
Może Paula nas przeniesie, to będzie jak i gdzie jej nawrzucać ( Beckhamowej, nie Pauli ). Albo i się pozachwycać, bo zdania są różne.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 09 lip 2006, 13:00

Zachwycac... :roll: nie zebym nia byla zachwycona tylko wlosami... :wink: nie chce mi sie woerzyc ze to dzial nie plotek...przejrzalam wczoraj caly ten temat i dziewczyny strasznie sie rozpisywaly...nawet o cyckach np. str.33, 34... a ja raptem napisalam 2 posty i mi tak odpisujesz :roll: :oops:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 09 lip 2006, 13:06

Ogólnie napisałam, xenia. :D I o zachwytach ( bo dla wielu posh to ikona, ), i o rozpisywaniu się - które dopiero nastąpi, nie, które jest ( no bo jeszcze nie ma, tak? ). Hehe, sama chciałam się rozpisać, tylko nie bardzo tu można :D .
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 09 lip 2006, 20:42

można,można edi :wink:
jeśli tylko na temat babeczek-to można :D
a że nie do końca czarnulka,cóż blondi też nie,a kobieta zmienną jest,więc nic nigdy nie wiadomo :wink:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”