Co Was obrzydza?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 01 lip 2006, 21:19

wiem, jak bylam u taty w Kanadzie to takie monstra chodziły tłumami po ulicach, dla mnie jest to koszmar, nawet jak widze małe tłuste dziecko które jeszcze żre loda to tak mi go żal bo wiem ze jak rodzice sie nie opamietają w tuczeniu malucha to potem własnie wyrosnie z niego taki waleń lub foka :roll:
uważam ze tu nie ma co byc tolerancyjnym, nie mówie o tym jak ktoś ma 65-75kg, bo to jeszcze mozna spokojnie zrzucic ale jak laska waży ponad 100kg i eksponuje wałki na prawo i lewo to sorry :roll: nie ma co mówic o tolerancji :roll:
bo nie długo nie bedzie mozna znależć nikogo kto ma w normie BMI :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 01 lip 2006, 21:25

To samo Irlandki. Tutaj na ulicy to NORMA. Kto chce sie pozbyc kompleksow niech tu przyjedzie. Mam wrazenie, ze tutejsi nic nie robia tylko siedza w knajpach i sie obzeraja. A Irlandkom wcale to nie przeszkadza, ze wylewa im sie na wszystkie strony. Dumnie eksponuja swe wdzieki poubierane w krotkie spudniczki, topy i sukieneczki..Nic, tylko pozazdroscic pewnosci siebie!!! :D:D:D

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 01 lip 2006, 21:32

szyszunia pisze:nie wiem czy my Polacy jestesmy malo tolerancyjni ale np w Angli taki widok "foczek"czy jak wy to nazywacie jest codziennoscia i na kazdym kroku takie panny widac,ludzie na to nie patrza i nie komentuja a uwierzcie mi jest ich mnostwo
...I właśnie dlatego nie komentują, bo ile można komentować coś, co na stałe wpisane jest w obraz angielskiej ulicy? To, co powszechne, nie znaczy, że jest dobre. Inaczej dopingowalibyśmy polityków do większej korupcji, a kibolom wręczali bejsbole przed wejściem na stadion...
A foczki w skąpych ciuchach rodem z młodszej siostry to obrzydliwy widok...
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 01 lip 2006, 21:36

dokladnie Irlandczycy i Anglicy powinni sobie rece podac,jest tam mnostwo grubasow i grubasek eksponujacych wylewajacy sie tluszczyk,a co najsmieszniejsze to najszybciej znikaja rozmiary ciuchow 36,38 bo panny sie w nie wciskaja jak tylko moga :roll:

aha jest tez wszedzie barow Fish & Chips a w nich tlustych Anglikow :?
Eddieve pisze: I własnie dlatego nie komentują, bo ile można komentować coś, co na stałe jest wpisane w obraz angielskiej ulicy?
racja dla nich to normalka i codziennosc

Awatar użytkownika
Bianca
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Bianca » 02 lip 2006, 10:01

Ja myśle,że to nie jest kwestia toleracji, bo nikt tu chyba nie chce dyskryminowac kogoś za sam wygląd i gabaryty. Nikt nie jest ideałem. Jedna jeszt szcypiorem inna foką. Chodzi chyba o jakieś wyczucie i estetyke w ubiorze. Po to są w końcu rozmiary 42 i td. Przeciez nawet jak ktoś ma 46 to może wyglądac super atrakcyjnie gdy cich ładnie leży.
A co do innych nacji to tam chyba dziewczyny tak nie dbają o siebie i to jak wyglądają maja gdzieś. A jak to jest reguła to juz przestaje się na to zwracać uwagę.

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 02 lip 2006, 14:13

dzis obudzilam sie z pajakiem pod koldra :? cos mnie gigla w noge, odkrywam sie, patrze... a tu pajaczek zapierdziela :x zebyscie widzialy jakiego dalam dyla z wyrka :lol: pajaki sa oblesne :x

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 02 lip 2006, 18:20

Merlinka :P - no cos Ty ???! :lol: :lol: :lol:

a ja wlasnie wrocilam z plazy (spalilam sobie lewa lapke i cierpie...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1523.gif) i nie pytajcie mnie o tutejsze widoki (Niemcy)
- :8-0: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1340.gif

(babka po 70-tce zapierdzielala w dwuczesciowym stroju (stroj byl jasny- przeswitujacy, w kolorowe kwiatki), druga staruszka opalala sie toples
( zreszta tutaj wszystkie opalaja sie toples,wiec co sie bede babci dziwila... :lol: ) :x - a najlepsza byla taka jedna ,co zadzierala nosa na plazy i chodzila w ta i spowrotem zeby wszyscy podziwiali jej wyszace do kolan F ..!!! :blurp: )

teraz jest mi to juz obojetne (na poczatku mialam szok) - tyle sie juz napatrzylam na brzydkie , rozebrane ciala ,ze juz mysle ,ze to calkiem normalne :shock: :lol: :wink:

no i na plazy czuje sie prawie jak Pamela Anderson http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif (mimo paru ubytkow ) :oops:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 02 lip 2006, 19:22

Samanthii powaznie :x przynajmiej sklonilo mnie to do wczesniejszego zwleczenia sie z loza :lol: a co do Niemcow to bedac kiedys nad polskim morzem w hotelu odwiedzanym chetnie przez nich siedzac w saunie mozna bylo byc swiadkiem czestych niesmacznych widokow - np rodzinka kompletnie naga w tym spasiony mezulek z malym ptakiem, zonka ze zwis cycem i podobnie spasione dzieciaczki :shock: :x bleee

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 02 lip 2006, 19:27

Merlinka pisze: a co do Niemcow to bedac kiedys nad polskim morzem w hotelu odwiedzanym chetnie przez nich siedzac w saunie mozna bylo byc swiadkiem czestych niesmacznych widokow - np rodzinka kompletnie naga w tym spasiony mezulek z malym ptakiem, zonka ze zwis cycem i podobnie spasione dzieciaczki :shock: :x bleee
no mowie przeciez - NORMALKA :lol: :lol: :lol:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _nieee.gif

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 03 lip 2006, 17:04

od wczoraj obrzydzaja mnie na maxa pchły, weszlam do piwnicy w bloku, kiedys byly tam kotki a teraz zostala po nich cala zgraja pcheł, weszlam na 5 min do piwnicy w rybaczkach i oblazly mi cale nogi, nie wiedzialma jak tego swinstwa pozbyc, jestem cala pogryziona i na dodatek okazalo sie, ze mam alergie na ich ugryzienia, nienawidze pcheł, nigdy wiecej bleee
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”