Co Was obrzydza?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 29 cze 2006, 18:53

To moze nie obrzydzenie, ale dziwne...
Ja to pamietam jak na poczatku gdy jeszcze bylam mlodsza, i moje kolezanki juz zaczely staniki nosic, to specjalnie je tak wystawialy :evil: Zeby sie chwalic chyba... :roll:

Wczoraj obrzydzil mnie znowu ten czarny dlugasny slimak :x Przed samym domem, bleee...a jeszcze obok lezaly zdeptane :x :?
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
Bianca
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Bianca » 30 cze 2006, 22:36

a mnie obrzydza i chce się rzygać jak widze śliniących się facetów. Tacy to zwykle sa ohydni, obleśni. nie wiem czy oni w ogóle nie są samokrytyczni? Te wiszące brzuchy, fe. Zresztą nienawidzę wszelkich głupich i chamskich komentarzy. Choćby taki facet wyglądał jak sam Apollo to jest skończonym zerem.
Przepraszam jeżeli troche odbiegam od tematu ale tak sie dzisiaj poiryrowałam jak mi taki robol rzucił hasło "ładny ma pani biuścik", myślałam, że puszczę pawia. (dodaję że byłam zapięta pod szyję).

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 30 cze 2006, 23:30

się odpowiada wiem :)

A co do takich panów to kiedyś takie robole zaczepiały w busie moją siostrę, a ona ich ignorowała wogóle się nie odzywała, i w końcu jeden się pyta a co tak panienka się nie odzywa na co ona: bo k***a jak cie słucham to z całych sił powstrzymuje się zeby pawia nie puscić :D i reszta drogi minełą spokojnie (zaznacze ze ona na codzień nie klnie), dlatego tez należy znaleźć odpowiedź na nich i się nie przejmować :)

Co mnie obrzydza jeszcze to tłuste młode dziewczyny, które ubierają za małe ciuchy. Nie mówie tu o dużych dziewczynach, tylko tłustych, miekkich takich falujacych :) w biodrówkach i topikach, obleśne.
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 30 cze 2006, 23:41

oj tak :? te blade schaby i brzuszyska wystajace spod przykrotkich letnich bluzek koszmar a panny mysle ze wygladaja atrakcyjnie :x

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 30 cze 2006, 23:45

A gołe brzuchy już są nie modne.

gosbo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosbo » 30 cze 2006, 23:47

ja mam wrazenie ze te panny to chyba lustra na oczy nie widzialy :D
ja mam opory przed ubraniem troszke obcislej bluzeczki i krotszej,a one to bez problemu o 3 numery za mala i faldki spod niej wyplywaja... bleee

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 01 lip 2006, 10:45

tylko żeby nie było jak ktoś jest duży a jędrny to spoko ;) Ale prawda jest taka ze wiekszośc tych dziewczyn wystarczyło, zeby miały 2 numery większą bluzkę i troche wyższe biodróki i już wyglądaył by super, ale niestety...
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 01 lip 2006, 15:07

a mnie dzisiaj wkurzyła własnie taka baba z bębnem zamiast brzucha :shock: i to jeszcze wciśniętym w jakies rybaczki :? sexi to to nie wyglądało...i rozmawia ona sobie z ekspedientką (chyba koleżanką :?) zeby sobie sprawdziła (przymierzyła) rozmiar stroju kąpielowego, bo teraz to takie robią ....a ona no wiem wiem ... na szczypiory.... i za chwile słysze...."no ten to rasowy" :evil: i to sprzedawczyni !!! :evil:
a ja tam kurna nie mogłam nic na moja dupe wsród tych stroi znaleźć :( a wcale nie jestem jakaś strasznie wychudzona :? tylko drobna ;)
miałam cos przygadać ... ale rzuciłam tylko wzrokiem i odwróciłam sie zeby sobie mogły moją zgrabną dupkę pooglądac :D :lol:
wstrętne babsztyle :?
i zaznacze ze to bylo w sklepie sportowym :? ... nie wiem co ona tam szukała :lol:

a tak do tematu nie wiem czy ktoś pisał ... ale obrzydzają mnie włosy na uszach :shock: ... nie wiedziałam ze mozna coś takiego sobie wyhodowac :roll:
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 01 lip 2006, 20:58

wiecie co ja tez nie należe do szcuplaków ale mam samokrytyke i nigdy w zyciu nie pozwole zeby mi cos sie wylewało :roll:
i tak jak babcia za młodu mnie wytresowała tak do dzis chodze zawsze na wciągniętym brzuchu, inaczej nie umiem, nawet teraz jak pisze to mam wciągnięty :lol:
a dzis bylam w knajpie i była taka tłusta foka, w rybaczkach biodrówkach a opona i tłusty brzuch wylewały jej sie az do ud :!: :!: :!: bluzke oczywiscie miala przed pępek i ciągle ja naciągala niżej :!:
jak tak można, czemu one nie maja samokrytyki :shock:
przeciez to jest tak obrzydliwe ze az mi sie cofało przy stole, mój chłopak nie mógl jesc i sie przesiadł zeby miec ja za plecami :roll:
KOSZMAR!!
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 01 lip 2006, 21:09

nie wiem czy my Polacy jestesmy malo tolerancyjni ale np w Angli taki widok "foczek"czy jak wy to nazywacie jest codziennoscia i na kazdym kroku takie panny widac,ludzie na to nie patrza i nie komentuja a uwierzcie mi jest ich mnostwo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”