Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 29 cze 2006, 23:05

:lol: :lol: :lol: Szoda, że nie ma takich na forum bo by sobie poczytali. Ale oni to mają chyba gdzieś. Dla nich liczy się kasa i panienki na jedną noc.
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 29 cze 2006, 23:21

Clouver nie trać nadziei na pewno przyjdą i przeczytają :lol: :lol: :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 29 cze 2006, 23:24

:lol: ja bym sie nie łudziła :wink:

Awatar użytkownika
Âżwirek01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Âżwirek01 » 01 lip 2006, 21:32

koło 60 są oni może i fajni ale niekiedy stają się marudnymi staruszkami no i już im tak nie dyga :(
zmniejszone 28.06.06-prof.Zieliñski

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 03 lip 2006, 20:42

jak dla mnie to większość boi się madrych kobiet, bo a nuż okażą się mało męscy? Więc wybierają niezbyt mądre, szare myszki, a ponieważ nie są się w stanie z nimi dogadać, dzwonią do tzw koleżanek, którym mogą o wszystkim powiedzieć, poradzić się czy pośmiać
Szara myszka siedzi w domu i pełni funkcję "nie jestem sam, mam kobietę, jestem męski". Co dla mnie osobiście jest lekko bez sensu

Awatar użytkownika
dorisss
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: dorisss » 06 lip 2006, 20:27

tak, boja się madrych i dadam jeszcze ze ambitnych kobiet..takich ktore chca czegos od zycia..chca coś osiagnać, pokazać na co je stać..prosze nie myslić tu czegoś takiego ze skrajnym feminzmem..
sukcesem kobiety jest jak najbardziej sprawne polaczenie wychowywania dzieci i prowadzenia domu z kariera zawodowa..ja wiem ze jest to mozliwe.. oczywiscie wymaga to bardzo duzo poswiecenia
facet z ktorym ostatnio się spotykalam jakoś tak nie za bardzo cieszył sie z moich sukcesow na uczelni..na poczatku troche mnie to zastanawiało..tym bardziej ze jestem naprawde skromna osoba i nie trabie na prawo i lewo ze coś mi się tam udało...raczej on musiał wszytsko ze mnie wyciagać...a kiedy juz wyciagnał to się obrazał na niewiadomo co..albo zmieniał temat..ehh..to sa faceci:(
kiedys ktoś powiedział mi ze zwiazek dwojga ludzi przypomina dwoje dzieci ktore ida razem za raczke na długi spacer..jesli jedno z nich złapie motyla to drugie cieszy sie jeszcze bardziej..a jesli ktores przewroci się i upadnie..drugie pociesza je i pomaga mu wstać..
cos chyba w tym jest
:)

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 28 paź 2006, 00:42

Przyszli i przeczytali.A to co przeczytali pogrążyło ich.
Jakie bowiem lubią kobiety nie od nich zależy,a od niewiasty która im przydana została.
Jeżeli będzie uległa i frywolna,oni tak z nią postępować będą iż życie jej w koszmar zamienić się może.
Jeżeli będzie tajemnicza,o jej względy zabiegać będą .kwiaty przynosić i o przyzwolenie prosić.
Bądzcie więc roztropne i pamiętajcie .
Nie po to Ewa zmusiła Adama do zerwania jabłka,aby głód swój zaspokoić lecz by uległością jego się cięszyć.
Jesteście silniejsze niż myślicie.

-------------------------------15.03.2006
nosek u dr.Bieleckiego

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 28 paź 2006, 14:47

janko.. :roll:
czy ty jakims kaznodzieja jestes czy co.. :lol: ...pod twoim postem szukalam jakiegos odnosnika do bibli , czy numer wersu .. ale nie znalazlam.. :lol: :lol: :lol:
a moze ty poeta jestes.. :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 28 paź 2006, 23:11

a mnie się wypowiedź janko podoba :) szczególnie fragment:
Nie po to Ewa zmusiła Adama do zerwania jabłka,aby głód swój zaspokoić lecz by uległością jego się cięszyć
cycuchy od Kubasika - grudzień'05 :)
wypełnienie doliny łez - w trakcie :)

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 29 paź 2006, 12:49

Cała siła Wasza na tym polega,że jesteście zmienne i .nieprzewidywalne.Piękne i tajemnicze. Brakuje Wam czasami uporu i konsekwencji, aby kierować swoim życiem, a nie być nim kierowane.
Pozostawanie w związkach,które Was niszczą jest najwyższą formą samodestrukcji
.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”