spotkania forumowiczek

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 28 cze 2006, 22:42

czy jeszcze ktoras jest chetna na 30.06? ja moge wpasc na chwile, bo potem musze sie pakowac... URLOP :)

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 29 cze 2006, 17:52

A co z naszym spotkaniem mialo byc jutro?
"Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie".

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 29 cze 2006, 19:10

Ja nic o tym nie wiem i nie wiem gdzie, ale kameralnie zawsze można sie spotkać np. we dwie albo trzy osoby np. w Plazie. Bo nie sądzę aby wszystkie mogły w tym samym czasie choć może się mylę.
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 30 cze 2006, 15:51

Clouver ,zorganizujcie cos w Krakowie napewno pare osob przyjedzie moga byc tez osoby przed op.rzuccie jakis termin spotkanka :lol:
"Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie".

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 30 cze 2006, 16:24

Najpierw się zastanówmy wspólnie co bedziemy robić na spotkaniu? Jeżeli jeść to restauracja ale ja osobiście nie jestem zwolenniczką rezerwowania miejsc i robienia z tego imprezy typu studniówka. Choć z drugiej strony zależy ile nas będzie? Jesli więcej to trzeba chyba coś zarezerwować.
Drugi wariant wycieczka w Tatry.
W moim przypadku jeżeli Kraków to do 14 lipca, potem Tatry.
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 03 lip 2006, 22:05

ok. Angelika cos juz mysli ,chyba wypali :D

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 10 lip 2006, 10:42

czarownic chyba Cyryl..... :lol:
proponuje łysą góre..... :wink:

a co do naszego spotkania to może jeszcze jakaś Simkowa gwiazda by się przyłączyła co?? pokaze Wam cycki na wymiane :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 10 lip 2006, 11:24

bydgoszcz po 16 lipca do 20 sierpnia. zapraszam.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 10 lip 2006, 11:34

ok może zróbmy tak załóżmy wątek "spotkanieWarszawa termin X.0X.2006" i kto chce przyjść niech się wpisze, no i zróbmy kilka wątków z różnych "większych miast" bo przecież chyba każdemu lepiej dojechać do okolocznego większego miasta... no i dobrze by było wiedziec kto przyjdzie na takie spotkanie... jak wiadomo mamy swoje "grupy wzajemnej adoracji" :twisted: :D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 10 lip 2006, 13:11

mara pisze:bydgoszcz po 16 lipca do 20 sierpnia. zapraszam.

dołączam się do terminiu i miejsca :wink: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”