gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
bambi
- Bywalec Beauty

Dallas, Dallas, a nie Dullas na Boga!!!
-
Michitka
- TOP Beauty

Mnie tu niby uważają za materialistkę, a jak się czyta ten wątek to przychodzi na myśl jedno, że obowiązkowo musicie dostać na zaręczyny musi być pierscionek i jeszcze jedna przez drugą się przechwala jai dostała i czy z diamentem. Macie miłośc ukochanego faceta to powinno wam starczyć, a nie to czy taki pierścionek czy takie zaręczyny.
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
xenia523
- Miłośniczka Beauty

A jak sobie wyobrazasz zareczyny bez pierscionka zareczynowego i bez przyjecia

Bo dziwne jest to co napisalas

I pierscionek nic tu raczej nie ma do materializmu

23.03.07 Kubasik 400cc HP
-
Michitka
- TOP Beauty

W moim odczuciu tego co przeczytałam to wygląda na to, że każda dziewczyna się przechwala która miała lepsze przyjęcie czy pierścionek. Wiem to jest ważny dzień, ale nie róbcie jakiegoś biegu na forum, która miała lepszy. Bo każda chce być lepsza od drugiej (czyżby damska zazdrość) , ale każdej z par życzę dużo szczęścia
Ja uważam, że na zaręczyny wcale nie musi być pierścionek ten zwyczaj przyszedł z zachodu jak wiele innych.
To do byś powiedziała na ludzi co nie mają pieniędzy, się kochają a jego nie stań na tą ważną rzecz jakim jest pierścionek??? Ma ją rzucić??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
xenia523
- Miłośniczka Beauty

sie kochaja powiadasz... :D
No coz, nie wiem w jakich cenach sa pierscionki, ale wiem ze mozna dostac juz za 300zl.
Swoja droga pierwsze slysze, zeby nie bylo kogos stac na pierscionek...w takiej sytuacji

:lol:
23.03.07 Kubasik 400cc HP
-
Eddieve
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Michitka pisze:Mnie tu niby uważają za materialistkę, a jak się czyta ten wątek to przychodzi na myśl jedno, że obowiązkowo musicie dostać na zaręczyny musi być pierscionek i jeszcze jedna przez drugą się przechwala jai dostała i czy z diamentem. Macie miłośc ukochanego faceta to powinno wam starczyć, a nie to czy taki pierścionek czy takie zaręczyny.
Kolejne potwierdzenie nieumiejętności czytania tekstu ze zrozumieniem. Słowo diament, na które się natknęłaś, nie miał najmniejszego związku z postawą roszczeniową, którą przypisujesz dziewczynom. Pierścionek ma znaczenie symboliczne, i jego wartości nie ocenia się po jakości kruszcu czy ilości karatów. Wiesz, co oznacza słowo: "symbol"? Śrubka albo krążek wycięty z metalowej zakrętki od butelki też może spełniać jego rolę.
A jeszcze chwilę temu było tu miło i uroczyście...
-
Michitka
- TOP Beauty

Niestety prawda jest taka, ze niektórzy nie mogą sobie pozwolić na pierścionek.
Ciekawe dlaczego akurat pierścionek stał się takim symbolem...
Ale teraz bardzo często takim pierścionkiem staje się obrączka...
A co uważacie, np jak pary(lub sama dziewczyna) już przed ślubem noszą obrączki???
-
czarnulka21
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
[quote="bambi sloneczko no wlasnie Dullas to jest nazwa miasta w stanie Marland kolo washington DC. Dallas to jest zupelnie inna miejscowosc;)
-
eve
- Rozmowna Beauty

czarnulko, z ciekawosci - Twoj wybranek to Polak czy obcokrajowiec, bo mam przeczucie ze nie Polak.
To nie ma znaczenia, jesli sie kochacie i razeb bedziecie szczesliwi, tak jak pisalam - to moja babska ciekawosc :lol:
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!