Maxi -zgadza się obecna Honda to CBR 1100XX - jedyne 140 KM :) . Z uwagi,że to nie temat zwierzeń napiszę krótko,kilka lat temu poznałam świetnego instruktora, który jeździł CBR 1000F i stąd rozpoczęła się nauka, pierwsze jazdy i motor CBR 1000F (Izo-strzał w 10 :) ) Nauka dużą maszyną i przejście z niej na motocykl o mniejszej masie to jak nauka samochodem typu touring i przejście na "malucha". Początki były trudne,ale jeśli jesteś silna i czujesz maszynę to jazda nią jest często lepsza niż sex :D
Maxi a co do wygody jazdy to też sprawa marki motoru, na XX jeździłam też jako plecak (dla nie w tajemniczonych-pasażer) z prędkością 200km/h i czasem lepiej się czułam niż kierowca.
Dziewczyny a wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Kiedy spotykasz na trasie innych motocyklistów i przejeżdżasz z nimi kawał drogi, potem robisz z nimi postój, zdejmujesz kask i okazuje się,że śmigali z kobietą to zapada cisza a potem same imprezy :D
Z mężem mamy dwa samochody o mocy dwukrotnie większej niż XX i napiszę Wam,że jazda nimi tą samą prędkością co XX nie daje nawet połowy takiej przyjemności i adrenaliny :)