sponsoring

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 11 cze 2006, 15:51

Merlinka oczywiście, że nikt tu nie generalizuje ale taki sposób myślenia jak w pierwszym poście tego topiku to już chyba lekka paranoja. :roll:
ja nie oceniam związków bo sama mam skłonności do interesowania się mężczyznami w wieku po 40 lat... moi byli mówią do mojej mamy na ty bo są mniej młodsi od niej niż starsi ode mnie... a mama się śmieje, że w takim tępie to dojde do wieku emerytalnego :lol: 8)
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 cze 2006, 16:54

GAGA pisze:Merlinka oczywiście, że nikt tu nie generalizuje ale taki sposób myślenia jak w pierwszym poście tego topiku to już chyba lekka paranoja. :roll:
)
masz racje, na szczescie taki poglad wydaje sie odosobniony :) przynajmniej tu na forum

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 11 cze 2006, 20:06

Angelika, różnica wieku nie powinna mieć znaczenia. Ważne żeby wam było ze sobą dobrze. tylko to się liczy, a jak ktos tego nie rozumie to jego problem
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 cze 2006, 12:40

facet radzi facetowi...

"(...) bo taka również poleci tylko na kasę. Zastanów się, czy nie warto poszukać sobie nawet brzydszej ale za to mądrej i wiernej kobiety, z której Twoje dzieci byłyby dumne jako z matki i Ty też mógłbyś być z niej dumny. Takie kobiety nie są najczęściej ładne, ale naprawdę warto. Zawsze możesz mieć później na boku ładną utrzymankę, kochankę, ale rodzina to świętość - warto więc wybrać dobrą, pracowitą, wierną, ale niezbyt ładną panią. Te ładne prawie wszystkie są zepsute i niewierne."

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 14 cze 2006, 13:00

to tak jak mówi mój miś.... "z ładną kobietą to jak z ładnym autem... prędzej czy później ktoś podpierdoli...."
ale jak fajnie jest mieć ładne auto, którego wszyscy im zazdroszczą :D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 cze 2006, 14:44

Ja ostatnio też słyszałam, że lepiej mieć brzydką dziewczynę/żonę niż ladną, bo takie są bardziej oddane, bardziej kochaną, a ładne moze sobie na wszystko pozwolić no i jeszcze ją podrywają

Gaga dobry ten tekst z kobietą i samochodem:)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 cze 2006, 14:48

ja ostatnio slysze to coraz czesciej.. :? rownie czesto spotykam sie z opiniami ze konfiguracja jak wyzej w miom poscie - czyli szara mycha prowadzi dom i dziwka na boku jest swietnym rozwiazaniem dla mezczyzn :? mam nadzieje ze znajda sie tacy ktorzy tak nie mysla :x

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 cze 2006, 14:52

A kochanka podobno ma zawsze lepiej niż żona:/
Coś w tym jest ładna laska na chwile, nie wiem na czym to polega, ale tak się przyjęło.
No, ale skoro facetowi facet może zazdrościć ładnej laski lub kochanki to dlaczego nie może zazdroscic ładnej żony?? Chyba, że faceci tego nie chcą
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 14 cze 2006, 15:13

Michitko TY nie wiesz o co chodzi?Wystarczy wrzucic haslo Michitka ew. Sexy_20 w wyszukiwarke i wszystkiego mozna sie dowiedziec.Daj sobie spokoj...Nie potepiam Twojego stylu zycia i sposobu zarabiania pieniedzy ale Twoja obluda i dwulicowosc, jest dla mnie nie do zniesienia.

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 14 cze 2006, 15:27

Maxi - pozdrawiam PDT_Love_18

a Ty dziewczyno , jeżeli jesteś tą samą Michitką (bo pewnie zaraz okaże się , że zbieżność jest przypadkowa - ale dla mnie coś za przypadkowa) to okaż trochę ambicji i godności i spadaj :roll:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”