(...)
Wiem, że to tak łatwo można kogoś krytykować i oceniać jeśli się nie zna sprawy. Ale ja nie mam dużych perspektyw, dlatego zbieram teraz pieniądze, odkładam i za rok może dwa chcę pojechać gdzieś do prawdziwego miasta na studia. "
"Pamiętaj, że biznesmeni z rodzinką na głowie, z nudną żoną i uciążliwymi bachorami, uwielbiają kobiety dominujące i przebojowe"
"Za kilka(naście) lat będę miała pokaźne konto w banku z kasy, którą sobie zaoszczędzę i bogatego męża z klasą, bo tacy faceci ciągną do takich dziewczyn jak my. Zaraz napiszecie pewnie, że to nieprawda i będziecie się rzucać panie cnotki... Trudno wam zaakceptować rzeczywistość, która jest brutalna dla takich ludzi jak wy. A rzeczywistość jest taka, że ładne i otwarte dziewczyny jak my albo mają dużo kasy, gdy ich świeżość przeminie albo szczęśliwą rodzinę z bogatym mężem. Nic na to nie poradzę, że ja, Nagana czy Pusia jesteśmy ucielośnionymi marzeniami mężczyzn a wy musicie się zadowolić niedomytymi urzędnikami lub handlowcami z pensją 1500 zł miesięcznie. Współczuję wam, ale kto powiedział, że życie jest sprawiedliwe. Jedni rodzą się aby być elitą jak my a inni, żeby żyć w szarej przeciętności jak wy. Smutne to może ale prawdziwe. Także wyładowujcie swoje frustracje gdzieś indziej"