Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Âżwirek01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

damskie sprawy

Post autor: Âżwirek01 » 05 cze 2006, 21:47

beatamonika wiesz mój też jest kochany nie jest obrażalski tylko jest bardzo zazdrosny że aż do przesady i to jest moj problem bo mnie to wkurza i nie wiem jaki znależć sposób na niego i chyba nigdy nie znajde
zmniejszone 28.06.06-prof.Zieliñski

beatamonika
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beatamonika » 06 cze 2006, 10:48

To w sumie fajnie ! To znaczy nie wiem jakie to przyjmuje rozmiary... no wiesz ta jego zazdrość... ale powiem Ci Żwirku, że zauważyłam taką zależność - Jak byłam szczupła to mój był strasznie zazdrosny o mnie, jak utyłam i ważyłam ponad 100 kg !!!!!! to się uspokoił (z wiadomych powodów ;)) i teraz jak zaczełam już wyglądać jak człowiek, bo schudłam, to znowu się zaczęło :
- gdzie idziesz? a kto tam będzie? o której wrócisz? itp, itd.

Także wniosek jest jeden.

Musisz, być piękną kobietą, która jest kochana i pożądana.
- i oto chodzi - :twisted: - niech się martwią, niech się zwijają z zazdrości (dopóki oczywiście to nie przybiera jakiś niebezpiecznych rozmiarów np. znęcanie się, czy rękoczyny)...

W końcu po to mamy takie piękne ciałka, żeby doprowadzać ich do gorączki :), bo chyba nikt mi nie powie, że chcemy być piękne tylko i jedynie dla siebie ? Nic tak przecież nie poprawia humoru jak facet mimo woli ogląda nas od czubka palców, aż po sam czubek głowy... niby niechcący, niby spod okularów, ale widać po jego minie czy to co widzi mu się podoba czy nie :twisted:
Przecież gdybyśmy były na bezludnej wyspie to żadnej z nas nie przyszło, by do głowy żeby wydepilować sobie nogi, czy bikini - prawda ??? ;)
" To co kosztuje, stanowi warto¶Ã¦ "

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 06 cze 2006, 12:59

Apropo zazdrosci..Bylismy wczoraj na wycieczce po Irlandii po wybrzezu.Z Dublina do Cork ,przez Waterford z powrotem do Dublina.Jakies 600 klockow.Zobaczylam na wystawie na deptaku w Cork,takie sliczne blekitne jeansowe spodenki..Boo Boo najpierw nie chcial sie zgodzic,ale kupilam je sobie..Powiedzial,ze poki mam smak moge kupowac co chce. :) Idziemy,a wiadomo,ze w Irlandii na kazdym kroku jest MNOSTWO Polakow..I tekst "PAtrz jaka maszyna (w tym czasie nie rozmawialismy po polsku,wiec oni nie wiedzieli,ze rozumiemy)i zaczeli pogwizdywac....Mis do konca dnia nazywal mnie "maszyna" i wyl oraz komentowal kazda obcinke w moja strone
:wink: :D :D :D
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Âżwirek01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

damskie sprawy

Post autor: Âżwirek01 » 06 cze 2006, 16:53

Wiem że to fajnie że facet jest zazdrosny ale mój do przesady np jade do miasta do sklepu i zajade sobie do koleżanki potem wracam do domu a mój staruszek sprawdza licznik w aucie i pyta się gdzie byłam bo wyjezdziłam 30 km i co na to byście powiedziały?bo mnie szlag trafia!I takich przykładów mogłabym wymieniać mnóstwo.IDla mnie to choroba!!Więc myśle sobie beatomoniko że może masz lepiej,bo Twój przynajmniej sobie poleży i nic się nie odzywa.A mój brzdąka ibrzdąka.I co lepiej byście wolały????A teraz szykuje się na nowe cycki to już wole nie pisać co mi mówi!chyba że chcecie poczytać???

beatamonika
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beatamonika » 07 cze 2006, 12:52

No właśnie Savanna, własnie o coś takiego mi chodziło, że tak naprawdę to jego łechce, że jest z taką laseczką i że inni faceci to widzą... bo rozumiem że on Ci tak przypominał tą "maszynę" uśmiechając się albo śmiejąc...ale tak z dumą...no wiesz.... ;)

Żwirek ty to masz "przewalone",że się tak wyrażę... bo to ciut niezdrowe szczególnie dla Ciebie. Bo nie dość, że się nasłuchasz tego kwękania to jeszcze ciągle wyrzuty sumienia. Ja chyba bym tego nie wytrzymała.
Serio to już wolę te ciche dni. Przynajmniej jest spokój, a ja wtedy mogę spokojnie zająć się sobą.
Cholercia nawet nie wiem co należałoby zrobić w takim przypadku.
Może ktoś jednak miał / ma taki "przypadek" w domu i podzieli się co robić z takim facetem ? ? ?

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 07 cze 2006, 13:34

Bylam kiedys z taaakim wielkim zazdrosnikiem-i to niestety ale bylo chore.Na casting nie pojdziesz,do kolezanki tylko w spioszkach (dresy) i glupie uwagi...To bylo chore,bo po alkoholu jego zazdrosc przemieniala sie w zlosc i agresje..Co za duzo to neizdrowo :?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Âżwirek01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

damskie sprawy

Post autor: Âżwirek01 » 07 cze 2006, 14:14

Wiecie kobitki bo to jest choroba ale co mam zrobić jak z takim wariatem się zaobrączkowałam?????? :shock: tylko usiąść i płakać :cry: A z nowymi cyckami to chyba z domu mnie nie wypuści jeszcze worek jutowy mi założy :lol: :lol: ale coś musze zrobić bo długo już nie wytrzymam!On jest kochany ale chyba mu w końcu do dupy nakopie!

beatamonika
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beatamonika » 07 cze 2006, 14:19

Może to kopanie to rzeczewiście metoda ;) :) ... sorry żartuję ...

... ale żywo mnie interesuje ten temat, bo człowiek nigdy nie wie na kogo trafi na swojej drodze i każda informacja może być na wagę złota :twisted:

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 29 cze 2006, 21:14

A ja od innej strony: Mężczyźni stają sie dopiero fajni koło 60 tki bo dostrzegają w kobiecie człowieka, są uprzejmi , mili, cieszą się każda chwilą spędzoną w parku itd.
Ja osobiście lubię takich panów bo pasują do mnie intelektualnie. Szkoda tylko, że dopiero w tym wieku nadają sie na partnerów. Jak wiadomo na zakładanie rodziny to troche za późno. Natomiast nie znoszę takich typków do 45 roku życia - takich ogierów, szpanerów, którzy o kobietach wyrażaja się jako o "dupach" i pokazują się z różnymi laskami typu "wulgarne dziwki" i szpanują najnowszym BMW. I jeszce noszą kowbojskie, stukające buty a nogi stawiają szeroko jakby mieli "coś" w kroczu. Brr....Fuj.
Czy tacy wyżelowani gogusie myślą, że są super? Dla mnie super jest zwyczajny facet, który odbiera zmeczony po pracy dziecko z przedszkola i się z tego cieszy.
Kto wie, może z upodobaniem facetów jest podobnie? Lubia fajne kobiety, miłe, łagodne i sympatyczne jako żony. I tylko czasem na widok roznegliżowanej małolaty odzywa się w nich samiec ale to chyba jest sprawa samczego instynktu, którego nie lubię. Bo co mi z tego, że dzisiaj któryś na mój widok powie "wow jakie cycki " skoro za 10 lat ten sam wykrzyknie " ale stare babsko".
Rozpisałam sie niemiłosiernie ale juz koniec.
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 29 cze 2006, 21:34

Clouver pisze:Mężczyźni stają sie dopiero fajni koło 60 tki....Ja osobiście lubię takich panów bo pasują do mnie intelektualnie.

Natomiast nie znoszę takich typków do 45 roku życia - takich ogierów, szpanerów, którzy o kobietach wyrażaja się jako o "dupach" i pokazują się z różnymi laskami typu "wulgarne dziwki" i szpanują najnowszym BMW. I jeszce noszą kowbojskie, stukające buty a nogi stawiają szeroko jakby mieli "coś" w kroczu. Brr....Fuj.
Czy tacy wyżelowani gogusie myślą, że są super?
Clouver ci po 60 doceniają kobiety... ale to jeszcze nie moja targetowa grupa... ja celuje w tych co się zbliżają do 40stki :wink:
natomiast ci wyżelowani gogusie to zwykłe wsiury.... jak wiadomo "wieśniak ze wsi wyjdzie ale wieś z niego nigdy"..... :twisted:
co co stawiają nogi szeroko jeszcze najczęściej udają że niosą 2 telewizory pod pachami.... tak się nadymają że strach, że puszczą bąka :shock:
noszą grubaśne srebrne bransolety na swoich chudych łapach takie jak psie łańcuchy... a ci w swoich bmkach z poniemieckiego szrotu z łokciem za oknem i dudniącą muzyką śmieszą mnie do łez..... chyba wywieźli juź wszystkie "koziołki" i audice 80siątki z niemiec...... :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”