gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Basia1
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
paula pisze:patrząc na gejów,czuję się zniesmaczona,natomiast widok kobiet razem mnie nie razi

to jest dla mnie b. dziwne, nie kumam. Dwie kobiety, lesbijki mogą być razem a dwóch facetów budzi niesmak
Dla mnie jest to para taka jak każda inna, kochają sie i niech tak będzie.
Nie chce tutaj nikogo obrazić ale take podejście do gejów kojarzy mi się z poglądami Młodzierzy Wszechpolskiej :?
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi
-
paula
- Przyjaciel Beauty

ja nie mam nic do gejów,zle mnie zrozumiałaś,niech się kochają jak to napisałaś co mi tam,mogłabym mieć przyjaciela geja,myśle że byl by lepszym przyjacielem niż kobieta, nie o to mi chodziło.Chodziło mi o zbliżenia,sex.Nie lubię oglądać zbliżeń facetów,natomiast kobiet -lubię.Coś ze mną nie tak :? :twisted: :lol:
-
Basia1
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Aha, więc o to chodziło

w takim razie przepraszam.
Jednak wracając do poglądów o gejach i lesbijkach to wiele osób uważa tak jak napisałam w poprzednim poście i nie mówie tu tylko o sexi ale również o całym ich związku, geje są ble, a lesbijki w porządku.
-
Gość
Wcześniej coś tam było w wątku czy można kochać dwie osoby, to ja myślę,że można , ale według mnie nie tak samo, myślę,że to byłyby dwa zupełnie różne uczucia.
A jeżeli chodzi o miłość gejów czy lesbijek to nie mam sprzeciwu, a niech tam robią sobie , co chcą -tylko zawsze nurtowało mnie pytanie skąd czy też jak do tego doszli ,że są osobami homoseksualnymi??? Może jest tutaj jakaś osóbka na forum znająca temat ...
-
Kamila
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Znam temat :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

mieszkałam kiedyś w czasach "wczesnej młodości" z pedałami i było dość zabawnie bo jeden z nich był transwestytą czyli sie przebierał i śpiewał jako drag queen więc ciągle buszował w mojej szafie w poszukiwaniu jakiejś kiecki i dawał przedstawienia na ławie w salonie

a mieszkaliśmy na parterze więc ja tylko biegałam i zasłaniałam zasłony wieczorem aby sąsiedzi na ten cyrk nie patrzyli.
największy ubawmiałam jak się "obie" szykowały na impreze (kazali na siebie wołac damskimi imionami i mówiły z końcówką "łam") jak któryś/aś zabrała drugiemu/drugiej jakiś kosmetyk to tylko słyszałam z łazienki dochodzące "bo cie j**ne kosmetyczką"

lub inne takie zabawne wyrzuty..... :P
było dość zabawnie ale po pół roku zapragnełam normalności, dziś jak zawsze toleruje odmienność ale na dłuższą mete mnie to męczy.
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
Basia1
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
mila pisze: zawsze nurtowało mnie pytanie skąd czy też jak do tego doszli ,że są osobami homoseksualnymi??? Może jest tutaj jakaś osóbka na forum znająca temat ...
Mila, jakto jak do tego doszli???!
Gdy patrzysz się na ładnego faceta to wiesz że jesteś hetero, tak samo gej gdy widzi tego faceta czuje to samo co ty, proste

i już wie
-
Gość
No ja własnie tego nie mogę zrozumieć,bo to ,że ktos od zawsze wie,że jest gejem czy lesbijka -no to spox, ale mi chodziło mi tutaj o historyjki typu,że np; dziewczyna czy tam chłopak byli heteroseksualni, a nagle okazuje się,że są homoseksualni i porzucaja rodziny , zmieniaja całkowicie styl życia itp; Na Clubie-leci taki programik pt:"Zdrada" i tam bardzo często okazuje się,że ktos żyje w związku hetero , a na boku ma partnera swojej płci.
P.S. GAGA ciekawie miałaś z tymi transwestytami :o :o
-
Basia1
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Club ogólnie funduje fajne programy, np: Jerry Springer - mój faworyt :lol: :lol:
wydaje mi się że takie osoby, pomimo że zdają sobie sprawę że są homo boją się do tego przyznać nie tylko przed otoczeniem ale także przed samym sobą, nie chcą być inni. No i na starość wychodzą takie kwiatki...

Ale to nie znaczy że nagle zmieniają orientację, bo to jest już zakodowane w budowie mózgu od urodzenia.
-
she
- Miłośniczka Beauty

ja tez nie mam nic przeciwko gejom.Mam kilku znajomych.Sa naprawde oki. Czesto łazę z nimi do gejowskich klubow dobrze sie bawiac;)Czasami mnie tylko zal bierze,ze tacy fajni faceci i tylu fajnych gosci ,a sa tylko dla siebie wzajemnie ( w sensie tej samej płci..

....szkoda..szkoda..
she