plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 30 maja 2006, 23:25

ona w ogóle jakaś tłusta na tym zdjęciu.........albo mi się wydaje :roll: :roll:

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 31 maja 2006, 09:12

Kurcze, dziewczyny, jak by nas tak potargać i obfotografować bez makijażu jeszcze, to chyba byśmy piękniejsze nie były :lol: buuu
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
solein
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: solein » 31 maja 2006, 10:59

ruta25 pisze:ona w ogóle jakaś tłusta na tym zdjęciu.........albo mi się wydaje :roll: :roll:
moim zdaniem na tym zdjeciu jest grubsza niż teraz i ma pełniejsze policzki i ogólnie jak nie ona :roll: :lol:

Awatar użytkownika
kira
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kira » 31 maja 2006, 15:52

To jest fotka z filmu GIA, gdzie Andzia zagrala glowna role, byly sceny rozbierane i zdazylam sie jej bardzo dokladnie przyjrzec i tak jak przypuszczacie byla tam troche "wieksza" w ogole moja bardzo obiektywa opinia ma sie nijak do stworzonego przez media symbolu sexu . Dobrze nad soba pracowala, albo "ktos" nad nia dobrze popracowal. Cycki nos usta... nie zdziwilabym sie jakby bylo tego wiecej. Pocieszajace co ;)
3.04 nowy nosek, czyli juz po :)

beatamonika
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beatamonika » 31 maja 2006, 16:04

Ona w tym filmie grała modelkę - to skąd ten tłuszczyk ? ...a po za tym modelkę - ćpunkę... więc w zasadzie powinna być zabiedzona ;)
" To co kosztuje, stanowi warto¶Ã¦ "

Awatar użytkownika
kira
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kira » 31 maja 2006, 17:44

No ale to nawet nie wynikalo z tluszczyku, tlyko ogolnie sprawiala wrazenie masywnej, w sensie, ze tak jest zbudowana i za cholere mi nie pasowala do roli GII ktora byla przeciez szczupla i wysoka. Brakuje jej takiej subtelnosci, filigranosci.
W ogole obejrzyjcie sobie hackerow z 95 i przyjrzyjcie angeliny nogom w niektorych scenach ja ma krotka kiecke i obcislae czarne rajty, krzywaśne strasznie :P bardzo to pocieszajace :)
3.04 nowy nosek, czyli juz po :)

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 31 maja 2006, 19:27

Od razu mi lepiej, ale fatalnie na tym zdjęciu wygląda, wogóle bym jej nie poznała, i te bruzdy nosowo -wargowe koszmar, ale chirurgia jednak potrafi zdziałac cuda, oj potrafi.Niewiem czy te zdjęcia gdzies juz były , jak nie to zostaną

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... jonesi.JPGhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ez_nmi.JPGhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... pam_2i.JPG

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 31 maja 2006, 21:05

gracja pisze:.
A słyszałyście o wypadku samochodowym Varius Manx??? Dzisiaj Fakt podał(choć nie bardzo w to wierzę), że Monika Kuszyńska może być sparaliżowana. Mam nadzieję, że to tylko wybujała wyobraźnia reporterów tego szmatławca.
podobno uderzyli w drzewo, oboje z jansonem przeszli operacje kregoslupa

Awatar użytkownika
czeremha
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: czeremha » 01 cze 2006, 09:15

co do angeliny - to może być , że ona jest taka fafuśna - bo przed operacją wycinania żeber ....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 04 cze 2006, 00:30

Angelina wogole na poczatku swojej kariery, kiedy znana jeszcze prawie wogole nie byla, byla ,,fafusna" - probowala sil w modelingu i podobno nigdzie jej nie chcieli, bo byla za gruba. Na zdjeciach z mlodosci tez wyglada na pulpeta, a te wielkie wargi zreszta pasuja mi do kogos paczkowatego. A jak pisalam ze angie wcale taka super nie jest to ktos sie rzucal :P Jeszcze co do zety ze zdjecia - nie wiem jak chirurdzy to robia, ze twarz sie niby nie zmienia wcale a jednak sie zmienia diametralnie - na zdjeciu wyglada dokladnie jak ona, a jednak calkiem inaczej.... kiedys wygladala jak przecietna wiesniaczka (bez obrazy). Podobna metamorfoze przeszla Demi Moore, no kiedys po prostu nawet ladna nie byla, wrcz brzydka ( i po niej taka brzydka jest jedna z jej corek, odbicie matki sprzed operacji).

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”