Jak to zrobić? Czyli zaćmienie umysłu przy komputerze.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 26 maja 2006, 16:05

Pinesko a czy strona wraca znów do logowania? Bo jeśli tak, to ja mam tak często z wp(na różnych kompach)...za którymś razem załapuje...

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 26 maja 2006, 21:47

jest chyba jakiś problem z serwerem wp... ja mam czasami to samo, ponadto wiadomości spływają do mnie z dużym opóźnieniem (jest tak od około tygodnia) mam incrediMail XE i podłączone do niego kilka kont, wszystko spływa natychmiast i tylko w wp mam poślizg, nawet kilkanaście godzin! Dziś jest lepiej (robiłam test :) ) może coś naprawiają :?
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 26 maja 2006, 22:00

też tak miałam niestety wp się często blokuje, ja po pierwsze ściągam maile przez inne konto np w moim przypadku przez tlen - tam takich cudów nie ma, a po drugie zauważyłam że dzieje się tak zawsze jak mam powyżej 100 maili w skrzynce, niby to mały procent pojemności ale już są problemy, albo wracam do logowania, albo maile przychodzą z dużym opóźnieniem tak jak u Sylwik :(

Awatar użytkownika
sysia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sysia » 30 maja 2006, 17:57

Możecie mi powiedzieć jak mogę sprawdzić ostatnio oglądane strony na internecie?Wiem że można wejść w historię ale czy są jeszcze jakieś inne sposoby?
Skupin - 26 pa¼dziernik

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 30 maja 2006, 18:31

dysk C: - Documents and Settings - jesli masz profil to wybierasz (bądź All Users) - ustawienia lokalne - historia

ewentualnie jak korzystasz z różnych przeglądarek mogą mieć swoją historię

:)

Awatar użytkownika
sysia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sysia » 31 maja 2006, 19:37

Dzięki, do tej proy otwierałam internet na i tam sprawdzałam historię.Wypróbuję to .

Spróbowałam i ...nic :( doszłam do punktu All Users.Nie mam czegoś takiego jak ustawienia lokalne.??!!
Skupin - 26 pa¼dziernik

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Usunięcie DANYCH

Post autor: OLIO » 04 sie 2006, 10:10

Czesc, czy moze wiecie jak usunąc archiwum gadu-gadu z dysku twardego, nie chodzi mi o ustawienia w programie aby nie archiwizować.
Pewna osoba mi powiedziała, że to sie gdzieś zapisuje na dysku twardym czy cuus, prosze o pomoc osoby ktore sa biegłe w kompach plizzzzzzzzz

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 04 sie 2006, 13:42

a mi od paru dni robi się po dwonload image " przesyłanie danych z 127.0.0.1... i czekam i czekam i za przeproszeniem dupa blada nie moge za chiny nic wkleić:(

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 04 sie 2006, 14:15

OLIO no więc tak:
wchodzisz w MÓJ KOMPUTER, następnie dysk C, potem folder Programy Files,
potem folder Gadu Gadu i tam jak masz userów to wybierasz ten plik, taki jaką Ty masz u siebie nazwę w gg i tam powinien być taki plik "archiv" albo coś takiego i trzeba tu usunac i potem opróżnić kosz. Ja tak robiłam. Ale wydaje mi się, ze jak usuniesz normalnie z archiwum rozmowy to w zupelności wystarczy.
Pozdrawiam,
Zuza :)

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 04 sie 2006, 15:33

nie wystarczy. Podobno, choc ja sie na tym nie znam, jest takie miejsce na dysku na ktorym zapisuje sie doslownie wszystko - jesli ktos jest dobry w te klocki to mozna odzyskac nawet takie informacje, ktore, jakby nam sie wydawalo, calkowicie usunelismy ze swojego komputera. Olio chyba o cos takiego chodzi ? Odwiedzane strony tez sie zaposuja niestety :evil: usuwamy narzedzia--->historia----->wyczysc historie----> ciasteczka(cookies)--->pliki z temporary files a mimo wszystko to dalej gdzies sobie jest :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”