sławne osoby na forum ;)

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 25 kwie 2005, 09:48

Zdjęcie moje piersi wyglądających dość nieciekawie-10 dni po operacji wstawiłam do Galerii. I mam w nosi czy komuś się spodobają czy też nie.Skoro dostałam pozwolenie na wejście do Galerii i dałam słowo Kamili więc jak mogłam inaczej postąpić. I wcale się nie wymigiwałam ,że jutro,że za dwa dni.
Dałam słowo i musiałam go dotrzymać i basta :D

Małgosiu masz rację- jedne dziewczyny zadowoli pełne B inne chcą mieć D.
:) Tobie się podobał mój rozmiar.
Ja też go zaakceptowałam, mój facet nawet nie chce słyszeć o arbuzach...
I wcale nie mam ani C ani D.
Zresztą ... Małgosiu widziałaś moją figurę na zdjęciu-z większym biustem wyglądałabym jak moja mama. Mam rację :?: :wink:

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 25 kwie 2005, 10:08

Masz rację Madzik. Poza tym trudno oceniać kogoś po rozmiarze, bo nie znamy sylwetki dziewczyn. Ja i Madzik widziałyśmy się na zdjęciach (chodzi mi o całe sylwetki) i wiemy co której pasuje. Jedno B nie jest równe drugiemu B, bo wszystko zależy od gabarytów posiadaczki. Najważniejsze, żeby każda z nas, indywidualnie, była zadowolona :lol:
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 25 kwie 2005, 10:12

ja ma kontakt z dziewczyna ma 6 lat biuscik i nie narzeka! Niedlugo planuje dzieciatko- zobaczymy???!!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 25 kwie 2005, 12:06

nie no jasne, ze wazne sa proporcje... chodzi tu o wciecie w talii i wielkosc posladkow, ja mam dosc pelna pupe wiec i chce miec pelne D! :) Nie podoba mi sie sylwetka plaski tylek ogromny cycek... :P Jak biuste sterczy to i posladki powinny choc troche! ;)

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 25 kwie 2005, 14:35

Pati zapros ja na forum, pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 25 kwie 2005, 15:09

Myślę, że jest z nami coraz lepiej, prawda? Nie ma tego co na zielonym forum. Może dopiero uczymy się tego jakie mogą być biusty po operacji i że każda ma swoją wizję cycków idelanych ;)
Powiedzieć "nie podoba mi się" nie znaczy "są brzydkie" przecież :)

Ale szczerze mówiąc... chyba trochę rozumiem Ewinię

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 28 kwie 2005, 22:36

Moje cycuszki mają tylko 4 latka... Ale sa fajniutkie, nie bolą, nie ciagną. Na co dzien chodze bez stanika i chyba nic a nic nie obwisły ;).

Mój obecny partner bardzo nalega na dziecko, mimo, iż bardzo sie bronie może kiedys ulegnę jego namowom. Co wtedy bedzie z moim biustem??

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 29 kwie 2005, 15:55

iza, juz wiele razy ten watek sie przewijal, ja w ogromnej mierze zwlekam z tego powodu! Boje sie, ze jak juz zrobie to potem bede odkladac zajscie w ciaze... poza tym jedna operacja to dla mnie jak najbardziej ok a jakos tak boje sie poprawki! :P

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 29 kwie 2005, 17:41

Poprawka z tego co wiem jest o wiele mniej bolesna i praktycznie piersi od razu są "normalne" i od razu jest sie sprawnym.widziałam na własne oczy dziewczyne zaraz po poprawce.A przy okazji przy niezadowoleniu z rozmiaru za drugim razem mozna wsadzic większe implanty :D

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 13 cze 2005, 16:15

Ja jako jedyna dałam zdjęcia do galerii bez pokrycia, tj zdjęć Po, bo takowych jeszcze nie posiadam, co nie znaczy że jak juz do Op. dojdzie to zaprzestane na jednym bądz nie bedę reagować na prośby przesłania moich zdjęć. Nie mam zamiaru robić wielkiej tajemnicy do kogo te dwa rodzynki należą, DO MNIE, i widać z tego powodu powinni mnie nokautować ci juz po bo mają te cuda na sobie. Dałam te zdjecia po to aby pomóc i sobie i innym tak oni pomogli mi. Dzięki temu forum nie wylądowałam u Wielgusa na stole i dowiedziałam sie naprawde ciekawych rzeczy i chociaz tryle jestem Wam dłużna że dam zdjecia. Normalne jest to ze liczysz sie ze słowami krytyki od innych i nie sa one miłe, ale pomyślcie same kto te słowa wypowiada, nie musze tego tłumaczyć napewno. Dzieki wszechbędącemu przyznawaniu sie do zdjęć TAK SĄ MOJE!, dostałam duże meili i naprawde czuję sie lepiej nie jestem odosobniona, sama z tym problemem, ludzie zwracaja sie bezpośrednio do mnie i z konkretnymi pomysłami i listami. Dziękuje za wszystko.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”