Ale Plama!

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 18 maja 2006, 21:49

hahahaah koszmar :!: Pineska wygrala :lol: :lol: :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 maja 2006, 21:56

:shock: Tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 18 maja 2006, 22:05

:cry: :cry: :cry: A JA MIAŁAM NADZIEJE, ZE NAPISZECIE, ZE WSZYTKO OK I ŻE TO NIC STRASZNEGO.... :wink:
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
monalisa75
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: monalisa75 » 18 maja 2006, 22:07

Pracuję w banku i kiedyś idę dumnie przez salę do kasy, wszyscy klienci patrzą jak pomijam kolejkę i staję przy kasie, nagle taki facet po 50tce mowi do mnie dzień dobry, co słychać? ja odpowiadam również dzień dobry i mówię że w porządku i już chce odchodzić a on na cały głos łADNY MA PANI BIUśCIK! wszyczy to słyszeli!! a ja spalona kroczyłam przez salę czując wzrok wszystkich ludzi na tej sali wpatrzonch w moj biuścik!!!!

PINESKA to staszne!! hahaha

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 18 maja 2006, 22:22

MAM JESZCZE COS..... ostatnio byłam na zakupach i przyznałam babce w sklepie ze jestem po operacji powiekszenia piersi, a jakos tak mi się chciałao pochwalic...noi któregos dnia wpadam na zakupy z moim tatusiem który oczywiscie nie wie nic o operacji i dzięki temu jeszcze zyje...bo by chyba zawału dostał.... a babka do mnie na cały sklep " I CO JAK SIE PANI CYCKI ZAGOIŁY?????????!!!!!!!!!", JAK TAM? a ja burak ..tato pyta o co chodzi..wszyscy patrza...baba dalej dopytuje .. ja juz miny wale nie z tej ziemi...tupie, kaszle...puszczam oczka..a ona jeszcze " no co coś nie tak...a tyle kasy poszło.....mam nadzieje ze wszytko ok?" kutwa mac.... ale pineska sprytna tak wszytko odkreciła ,tak nakłamała ze tato sie nie domyslił...wymysliłam ze byłam na solarium i się zjarałam i ze tej pani sie skarzyłam,,,i ze pytała czy juz się zagoiło- w sensie czy poparzenie zeszło...takie tam..tatus łyknał....ale jej o tym nie powiedziałam, ze trzeba milczeć jak grób i wychadzac ze sklepu ona ni z tad ni z owąt do mnie..." A TO PANI TATUS NIC NIE WIE...UPS -PRZEPRASZAM...DOWIDZENIA ,POZDRAWIAM..." ja ją pozdrowiłam środkowym palcem.... wszytko na szczęscie skończyło sie dobrze i mimo to że nos mam teraz jak pinokio od kłamst tato nie jest nadal wtajemniczony...i od tamtej pory postanowiłam juz nikomu się nie chwalić....KONIEC.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 maja 2006, 22:22

monalisa75 pisze:Pracuję w banku i kiedyś idę dumnie przez salę do kasy, wszyscy klienci patrzą jak pomijam kolejkę i staję przy kasie, nagle taki facet po 50tce mowi do mnie dzień dobry, co słychać? ja odpowiadam również dzień dobry i mówię że w porządku i już chce odchodzić a on na cały głos łADNY MA PANI BIUśCIK! wszyczy to słyszeli!! a ja spalona kroczyłam przez salę czując wzrok wszystkich ludzi na tej sali wpatrzonch w moj biuścik!!!!
swintuch jeden ... ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20byc.gif

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 maja 2006, 22:37

Oj Sam razem z Pineska :lol: :lol: :lol: Poplakalam sie ze smiechu :D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 18 maja 2006, 22:51

GHOSTDOG ja tez płakałam z nerwów....ale ta pani juz nie zyje...jak bedzie cos w interwencji albo panoramie o tym jak znalezli kobiete z wyrwanym jęzorem pod olsztynem to moja robota....osz to babsko jedne...do gazu z taką....papla gaduła kwoka stara rura dewota ciota klota - precc z mocherem!!! przez nia musze rozliczac się z tatusiem z wszytkiego i ciagle tłumaczyc dlaczego tak szybko ubywa kasy z konta...

JAK JĄ GDZIES SPOTKAM TO JEJ POKAZE...TYM RAZEM TO JA BEDE PRAGNIENIE A ONA SPRITE... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 maja 2006, 23:19

hehe :lol:
opowiedzialam moja historie mezowi; a on na to:
"a przeprosilas chociaz ?" :shock: a potem dodal : " cukierka w gebie nie umiesz utrzmac czy jak ...???!" :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 18 maja 2006, 23:27

oj Pineska z tymi kłamstwami o cyckach to nie jesteś sama, moi rodzice też nie wiedzą że zrobiłam, mówiłam że chcę że zamierzam ale po fakcie jak przyjechałam i nikt nie zauważył, stwierdziłam że nie będę informować, najlepsze było jak z mamą kupowałam stanik, 75 D trophy wiecie jaki to namiot, a moja mama mówi po co Ci taki wielki stanik? chyba sobie nie chcesz zrobić implantów, i zaczeła się cała litania, jakie to niedobre, jakie sztuczne wychodzi, duże, brzydkie, że będę czuła w środku itd itd, a ja sobie tak siedziałam i słuchałam a byłam dwa tygodnie po operacji :lol: :lol: :lol:
ehh z czasem i tak się kapną jak zobaczą mnie np w bikini, wtedy już się nic nie ukryje :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”