spotkania forumowiczek

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 17 maja 2006, 23:44

Clouver ,
jak wszystkie dziewczyny są takimi laskami jak Ty to ja zostanę w domu :D
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 18 maja 2006, 04:21

zwlaszcza przed powiekszeniem jak bysmy stanely przy clouver to az strach takie dechy a tu taka pamela :wink: a jeszcze jak dojdzie do tego kamilka to juz wogole. :lol: quote="papatka"]Clouver ,
jak wszystkie dziewczyny są takimi laskami jak Ty to ja zostanę w domu :D[/quote]

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 18 maja 2006, 10:36

Nio to ja już się doczekać nie mogę :D :P

Awatar użytkownika
Kamilka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilka » 19 maja 2006, 00:48

Czytając terminy op dziewczyn, najprawdopodobniej możliwe będzie spotkanie ~ostatniego czerwca lub na początku lipca. Piszę tu o dziewczynach Kasprzykowych i tych z Krakowa. Oczywiście każda chętna osóbka będzie mile widziana. Jak będzie tyle cycatych lasek to aż miło pomyśleć ile będzie wokół facetów :)
14.III.06 - dr Kasprzyk anatomki 370cc.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
11.I.07 - dr Kasprzyk- drobna lipo

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 19 maja 2006, 06:02

dlaczego zadna sie juz nie dopisuje :shock: dziewczyny co sie dzieje organizacja musi byc napieta. ja jeszczen nie mam cyckow ale plany robie takie jakby juz byly. a jeszcze sobie spokojnie leza gdzies w dole szuflady jakiegos magazynu :? ( o majgat to troche straszne) ale nic stroj kapielowy juz kupilam na te cycki ktorych jeszcze nie mam jak do operacji niedojdzie to bede chodzila w takim wiszacym staniku :D :lol: :lol: dziewczyny jak sie nikt nie dopisze to ile nasz jest tych pewnych?

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 19 maja 2006, 11:33

Ja jestem pewna :P ale z wlasnym, nie poprawionym biustem :P wiec nie narzekajcie, tylko sie wpisujcie ;P

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 19 maja 2006, 20:04

Kamilka, a piszesz o tym wypadzie, na ktory wczesniej sie dziewczyny umawialy czy na ewentualne spotkanie w knajpce, o ktorym ja wspomnialam? bo jesli o tą druga opcje chodzi, to ja jestem za :) dostosuje sie co do terminu, byle nie bylo to miedzy 1-9 lipca. Pzdr

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 19 maja 2006, 20:25

własnie małaczarna,
przecież przed dużym wyjazdem możemy spotkać się w jakiejś knajpce , tak jakby na próbę - zobaczymy ile z nas się pojawi i zawsze nie jest to wyjazd na kilka dni , co może byc uciążliwe dla niektórych dziewczyn :D
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 19 maja 2006, 20:42

Papatka, no jasne, wlasnie o to mi chodzilo :) masz jakies propozycje co do terminu?
Inne chetne - DOPISYWAC SIE! ;)

Awatar użytkownika
Kamilka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilka » 19 maja 2006, 23:20

malaczarna pisze:Kamilka, a piszesz o tym wypadzie, na ktory wczesniej sie dziewczyny umawialy czy na ewentualne spotkanie w knajpce, o ktorym ja wspomnialam? bo jesli o tą druga opcje chodzi, to ja jestem za :) dostosuje sie co do terminu, byle nie bylo to miedzy 1-9 lipca. Pzdr
Myślałam o spotkaniu w knajpce (jak napisała papatka :) ) na którym dowiemy się ile nas będzie i kto byłby wtedy chętny na dalsze wojaże :D
Jestem do dyspozycji i powiedzmy każdy termin byłby dla mnie możliwy, jedynie wypad na urlop mógłby mnie zatrzymać, a czasem tak bywa, mąż mówi jedziemy pojutrze to jedziemy :wink:
14.III.06 - dr Kasprzyk anatomki 370cc.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
11.I.07 - dr Kasprzyk- drobna lipo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”