Monisia siedzę tu od kilku miesięcy i z tego co pamiętam, żadna z dziewczyn nie krytykowała biustu w rozm. D.
Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że większość do takiego rozmiaru dąży, a te którym wyszło C chciałyby większe.
A odnośnie galerii
Myślę, że galeria istnieje po to, żeby wiedzieć, którego chirurga prace się nam podobają, i żeby można było znaleźć cycuchy najbardziej podobne do swoich i zobaczyć co z nimi można zrobić (ja takich nie znalazłam

). Przekonałam się, że okrągłe implanty wcale nie muszą wyglądać jak przyklejone piłki (bo mnie akurat odpowiadją bardziej takie wyglądające naturalnie),a byłam przekonana, że muszę mieć anatomiczne.
Są dziewczyny, którym podoba się efekt piłek...i świetnie, ważne, żeby były z nich zadowolone.
Komuś się mogą podobać cycuchy takie, czy inne i jeśli o nich dyskutuje, to nie po to, żeby robić komuś przykrość.
Być może przeoczyłam, ale nie przypominam sobie obraźliwych tekstów na temat cycorków z naszej galerii.
Zresztą jak powiadają "punkt widzenia zależy....". Dla mnie każde, które nie wyglądają jak moje naleśniki są od nich lepsze. Każda z nas ocenia cycuszki z galerii pod własnym kątem, a najważniejsze jest to, czy spełniają one oczekiwania właścicielki. I myślę, że dziewczyny dające fotki do galerii powinny pisać, czy osiągnięty efekt je zadowala, wtedy nie byłoby nieporozumień.