wiesz,kazdemu podoba sie co innego...
Bali to niezly wybor (zwlaszcza jesli masz kase !)-ale moim zdaniem sa lepsze miejsca na swiecie ... 8)
a moze masz jeszcze jakies inne miejsca...???...mozemy porownac je
i wybrac to najlepsze z mozliwych... :)
nie wiem ,co Cie kreci :D -ja np. wybralam Bali,bo chcialam skorzystac ze SPA, podziwiac piekna nature i wypoczac w romantycznych klimatach ;-P (to byla moja podroz poslubna )
No i K. Figura spedza czesto tam urlop i zachwalala w jakims czasopismie...
-jesli mialabys juz zdecydowac sie na BALI,to polecam hotel HILTON albo jakis fajny hotelik(moze byc 4 gwiazdkowy nawet) od jego strony-tam zawsze jest woda !!! Poza tym spokoj i nie wnerwiaja tak handlarze...
Plaze sa ladne- :)
I moze byc nawet romantycznie...
I pamietaj -NIE BIERZ HOTELU W KUTA !!! (no chyba,ze lubisz zgielk (duuuzo turystow) i brud )(chodzi mi o zapach spalin i kurz)
W centrum- Kuta- ludzie jezdza na motorach- trzeba uwazac, bo jest ich duuuzo i kazdy jedzie jak chce...
Na ulicy znajdziesz wszystko- i wszystko to kopia ! :lol: (mam tu na mysli, zegarki ,roznego rodzaju sprzet ... w sklepach tez mozna sie naciac- typu Gucci...
Wiele osob sprzedaje narkotyki...
jak juz wspomnialam ,ja bylam w Nusa Dua- mialam z 20 min. do Kuty (centrum) samochodem...
Nie daleko (mozna bylo isc na nogach) znajdowaly sie restauracje i male sklepiki...
Bylo ok-ale w ciagu dnia i tak zawsze chodzilam na druga plaze ,bo nie byla tam tak zatloczona

...
Od 12:00 przenosilam sie zawsze na druga str. - lezalam na piasku i opalalam sie toples i nikt mi nie przeszkadzal ...! :D
Taxi kosztuja niewiele- zamawiane poprzez hotel zawsze troche wiecej-dlatego proponuje wyjsc z Getta - bo zaraz za brama prosza sie ludziska ,zebys wsiadala...
jedzenie jest dobre- prawie wszedzie ! Zwlaszcza owoce morza !!! :D
Tance sa nudne (ten o zachodzie slonca jest tylko ciekawy i dlatego polecam!), malpy sa agresywne- nie dokarmiaj !!! A ludzie baaardzo mili- i zle sie targuja-ja np. kupilam posazek za 25 $ - babka chiala 120 $ !!! :lol:
Bali jest suuuper na tydzien- po tyg. zaczyna sie N U D A... :?
jesli masz jeszcze jakies pytania, wal na priva :)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aub011.gif