Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 24 kwie 2006, 20:09

siedze sobie od czwartku w Bukareszcie.... troche tu utknelam bo mialam wracac wczoraj w niedziele ale pieprzony DHL nie przyslal mi biletu na czas i utknelam tu na ich swieta wielkanocne....
2 noce temu bylam nawet w ichniejszym kosciele po swiatlo. smiesznie tak troche spedzac z nimi swieta bo wogole nie rozumiem ich zwyczajow wszystko mi musza tlumaczuc jak dziecku :lol:
niewiele widzialam jesli chodzi o miasto bo prowadze tu nocne zycie :wink: i tak sobie wstaje po poludniu wracam okolo 7rano.... kluby sa ok, wszedzie polnagie tancerki- nie wiem ile maja lat ale wogole nie maja celulitu skubane!!!!
wstawie jakies foto jak wroce bo uzywam nie swojego kompa i nie ma slota na karte pamieci.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 maja 2006, 01:04

tak jak pisałam w pierwszych dniach Bukareszt oglądałam tylko z okna samochodu:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... A/buk4.JPG
no i imprezki....
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... A/buk5.JPG
polecam klubik Casanei, Bamboo, na afterparty Bonsai oraz Fratelli reszty nie pamiętam nazw. jeśli chcecie dobre włoskie jedzonko po przebudzeniu na kaca polecam Casa Di Davida.
a to udało mi sie zrobić w ostatni dzień.... uwielbiam fontanny:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... A/buk1.JPG
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... A/buk2.JPG
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... A/buk3.JPG
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

bambi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: bambi » 01 maja 2006, 03:21

Nowy Jork, moja milosc...
Milosc, ktora nie slabnie juz od szesciu lat.Miasto niesamowicie goscinne, w ktorym czujesz sie jak u siebie.Od razu cie porywa i juz nie wypuszcza ze swoich magicznych szponow.Jesli jestem poza NY dluzej niz 3 dni to wyje z tesknoty, chodze po scianach, gryze ze zlosci.
"Oryginlanie" pochodze z malej podkarpackiej wioski,potem mieszkalam w Rzeszowie i Lublinie, ale dopiero w NY poczulam, ze to jest moje miejsce na ziemii...
Polecam z calego serca!

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 01 maja 2006, 11:02

Gaga superowe fotki-zwlaszcza fontanny,jak bedziesz miec jeszcze jakie podziel sie :wink: cholera ja nawet nie bardzo wiem gdzie ten Bukareszt jest :? w ktora strone :roll: ale to chyba w Rumunii nie? :wink:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 maja 2006, 11:37

Jaa to w Rumunii. A fontanny są piękne i mam około 100 zdjęc tego cudnego zjawiska :) nawet chwilowo gości jedno na moim pulpicie :lol:

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 08 maja 2006, 13:53

a ja przez ostatni tydzień byczyłam sie na dominikanie bbuja ehhhhh, cieplutko, słoneczko, cieplutkie turkusowe morze, drinki pod nosek podawane, w hotelu centrum odnowy biologicznej .....życ nie umierać. Wróciłam opalona, wypoczęta, zrelaksowana i "odnowiona biologicznie" :D :D a najwięcej przyjemności sprawiało mi paradowanie po plazy w skąpym bikini....to pierwsze lato z moimi cycuszkami i nie myslałam nawet że bede czuła się z nimi tak wspaniale :D
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
dordi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dordi » 09 maja 2006, 10:01

Mam prośbę o radę...
Czy ktos byl moze ostatnio w Egipcie? Myslalm o 7+7,czyli zwiedzanienp.rejs nilem przez 7 dni,a potem 7 dni slodkiego lenistwa i nurkowanie :D
We wrzesniu wychodze za maz i planujemy wyjazd w jakas fajna podroz;-)
coupdecoeur Czy nie boicie sie jezdzicc po tych zamachach itp.? :shock: :shock:
Pod uwage bralismy tez krete,ale znajomi troche mnie zniechecili(b.drogo,a wieczory zimne,nawet bardzo wg. nich)
Doradzcie cos...
Dodam,ze w Tunezji i (na ladzie) w grecji bylismy,wiec odpada chyba.
2005 r./2006 r. - nos dr A. Krajewski- spartaczony ...
03.2010 r.- nos dr Skupin - jest duuuużo lepiej
03.2011 poprawka cz.chrzęstnej noska- trzymajcie kciuki;)

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 10 maja 2006, 17:55

Ja byłam ponad rok temu, właśnie wtedy kiedy był zamach na Synaju, ale zwiedzający Egipt centralny traktowali ten zamach, jakby był w innym kraju. Za parę dni jadę do Taby na 2 tyg, żeby ponurkować (uwielbiam rafy) no i przy okazji Izrael i Jordania. O zamachu ostatnim nie myslę. Wiadomo, że cos tam przemyka przez głowę, ale trzeba to zracjonalizować :wink: 8)

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 10 maja 2006, 18:08

miesiac temu wrocilam z egiptu i bylo super.z reszta jak zawsze! nikt sie tam nie przejmuje tymi atakami,nawet nie przypominam sobie zeby ktos o tym mowil..
dr. Łatkowski 305cc anatomiczne,pod miesien Wrzesien 2005
dr Łatkowski NOS 28 Lipiec 2015

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”