spotkania forumowiczek

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kamilka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilka » 26 mar 2006, 22:46

Dziewczyny "kasprzykowe",które mają przesunięte terminy op z różnych powodów wpiszcie nowy termin,jak już będziecie miały byśmy nasz meeting ustaliły :-)
14.III.06 - dr Kasprzyk anatomki 370cc.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
11.I.07 - dr Kasprzyk- drobna lipo

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 27 mar 2006, 12:30

oki.,narazie nie mam ustalonego terminu i szczerze mówiąc wcale mi się nie spieszy,wypaliłam się już .Może po świętach? :wink:
"Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie".

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

MOŻE IMPREZKA?

Post autor: papatka » 06 maja 2006, 21:55

Mam pomysł :D
może zorganizujemy jakąś imprezkę dla forumowiczek :) ,
wybierzmy wspólnie miejsce i jakiś termin ,
wiem , że nie będzie to proste , bo są tu dziewczyny z całej Polski i nie tylko ale dla chcącego nic trudnego :wink:
wpisujcie się jeżeli jesteście zainteresowane i co o tym myślicie ,
jeżeli o mnie chodzi to uważam , że byłoby fajnie móc spotkać się z Wami , pogadać , poplotkować i nieźle się zabawić PDT_27 , tchin
całusy
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Re: MOŻE IMPREZKA?

Post autor: PINESKA » 06 maja 2006, 22:06

PAPATKA ZAJEBI.....Y POMYSŁ!!!!!!!!!!!!!!!! pisze sie na to i bez wzgledu gdzie to bedzie zjawie sie...może jakis biwak.....albo coś ....
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 06 maja 2006, 22:10

Tylko nie namioty!!!!Po pierwsze jestem stara i rozwydrzona.Po drugie tam musza byc robale.Ale chce tylko sie boje spotkania tak wielu PIEKNYCH kobiet jednoczesnie :wink: Jeszcze kompleksow sie nabawie,traumy na cale zycie :wink:

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 07 maja 2006, 09:42

Dziewczyny, juz raz, dawno temu probowalismy organizowac takie spotkanie. Nawet miejsce pobytu bylo juz zarezerwowane-nie wypalilo. Chetnych bylo duzo, ale krotko przed wyznaczonym terminem polowa sie wykruszyla. naprawde ciezko jest zorganizowac takie spotkanie-ale probujcie, moze Wam sie uda! :wink:

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 07 maja 2006, 12:00

kurde Tatianka ,
nawet jeśli przyjadą tylko trzy dziewczyny - czyli ja , Pineska (oj przepraszam , Pamela) i Ty to i tak jestem pewna , że będzie zajebiscie :D
możemy spotkać się w takim miejscu , żeby wszystkim w miarę pasowało , im nas będzie więcej tym taniej wyjdzie całe przedsięwzięcie ,
daję sobie uciąć moje -jeszcze ch**j... cycki , że będzie fajnie :D
jeżeli są chętne dziewczyny - mam nadzieję (Ty PAMELA jesteś pierwsza napalona , zaraz po mnie :lol: ) , to można przecież wszystko zorganizować - ja się tego podejmę - really :wink:
znajdziemy miejsce , powpłacamy zaliczki na nocleg a reszta się sama rozkręci :D
12.V.06 - piersi, Skupin

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 07 maja 2006, 13:56

PAPATKA a co tu organizowac....pakujemy gacie....i heja.....jedziemy gdzies....mozemy spotkac sie na jakies duzej imprezie....zapraszam na mazury....
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 07 maja 2006, 15:15

No dziewczyny Kasprzykowe i Krakowianki,tyle sie nagadalysmy o spotkaniu a tu na samym forum cisza w eterze ,dziewczynki sie krusza ,czasu nie maja,zapracowane ,biedactwa wyluzujcie troszeczke :( bo sie zapracujecie.Lato sie zbliza moze Wam chumorki poprawi i na spotkanko nastawi :P
"Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie".

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 07 maja 2006, 17:00

dobra , dobra Pamelko pineskowa ,
pakujemy gacie ale dopiero jak będę miała cycki ,
nigdzie z Tobą nie jadę z tym bezcycem , bo się tylko dołamię ,
już niedługo :D
12.V.06 - piersi, Skupin