hipnoza, straszne jest to co piszesz, nie moge tego pojąć jak można zostawić takie maleństwo potrzebujące opieki
musisz być bardzo silna, najwazniejsze jest Twoje dziecko
męża przerosła sytuacja, może wystraszył sie choroby dzieciątka, okazła się totalnym egoistą
dopóki byliście we dwoje było mu dobrze a potem nie miałaś już dla niego tyle czasu co wcześniej ... uciekł
trzymaj się mocno, wierzę że dasz radę
w mojej rodzinie też zdarzyła się straszna sytuacja
mężczyzna, mąż, ojciec... poszukał sobie "koleżanki" przez internet, zaczął się z nią wozić a to w góry a to nad jezioro w czasie gdy jego żona była w ciąży drugim dzieckiem... sprawa wyszła na jaw, kiedy jego brat chciał skorzystać z komputera a tamten nie wyłączył okienka rozmowy gg... awantur miał bardzo dużo, matka, teściowie, bracia... a on twierdził, ze nie zdradził bo seksu nie było (aha juz w to wierzę) ... żona straciła dziecko a on po pogrzebie pojechał wyżalić się tamtej... do tego mężatce :/
jak go widzę to mam ochotę (za przeproszeniem) jajka urwać
swojej żony nie zabiera nigdzie, nawet do kina, swoją dwuletnią córeczkę najchętniej oddałby teściom na cały tydzien do opieki i jeszcze w tajemnicy przed całą rodziną kupił sobie laptopa i schował w swojej pracowni a żona mu na to pozwoliła... :/
jestem jedyną osobą, która wie o tym laptopie...
i mam wyrzuty sumienia, że nie zareagowałam ale kiedy mi o nim mówili to nie wiedziałam o tej całej sytuacji...
gdybym dowiedziała się o takich wyskokach mojego mężczyzny to od razu spakowałabym swoje rzeczy, rzeczy dziecka i pojechała do rodziców... albo nawet wywaliła jego komputerki przez okno a jego rzeczy wystawiła przed bramę...
ja nie wiem jak jego żona może to znosić, znienawidziłabym człowieka który zdradził moje dzieci...
ona jest dla niego za dobra... a on to zwykły szczeniak, kiedyś będzie tego wszystkiego żałował...
sytuacja wydarzyła się w mojej najbliższej rodzinie...
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!